Çözüldü Sunucu başlangıç makinası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forrise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forrise

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Merhabalar. Bir hub server açmak istiyorum. Skyblock, ÇakmaLobi, Lobi ve Skyblock sunucuları olacak. Sunucunun tutup tutmayacağından emin değilim bu yüzden sunucu yüksek online alasıya kadar 16 gb ram xeon e5 paketde durmak istiyorum, sizce yeterlimi

Merhabalar. Bir hub server açmak istiyorum. Skyblock, ÇakmaLobi, Lobi ve Skyblock sunucuları olacak. Sunucunun tutup tutmayacağından emin değilim bu yüzden sunucu yüksek online alasıya kadar 16 gb ram xeon e5 paketde durmak istiyorum, sizce yeterlimi
Sunucunun tutup tutmayacağından emin değilseniz hub sunucu açmak mantıklı olmayabilir. İlk olarak sadece Bungeecord, Çakma lobi ve bir oyun modu ile başlayabilirsiniz. Sunucunuz 1.8 olacaksa Xeon E5 yeterli olabilir ancak 1.16 veya üst sürümler olacaksa Xeon E5 yetersiz kalacaktır. Bu yüzden üst sürümlerde Ryzen kullanmanız daha iyi olur. Hosting seçimi konusunda kararsızsanız uygun ve yüksek performanslı hosting olan @Webriva yı tercih edebilirsiniz:
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hosting baya uyguna geliyor. Bütçem 1500 tl ve 32 gb ram amd ryzen 9lu sunucu alabilirim. Çok Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl