Bulundu SUNUCU ARIYORUM! - Pluginer - Ücretsiz Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yuarix

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
Ayluxiie
Selamlar!
Ben Yunus , Yıllardır Sunucu Açıyorum sunucu geliştiriyorum. Bencil Değilim Ekipteki Kişilerle Çalışmaktan Mutluluk Duyarım (SkyBlock,Survival,Skywars,Bedwars,Faction,Survival,Rush,Bridge,MlgRush) ve bir çok oyunu yapabilirim. Buradan Daha Fazla Bilgi Vermeyeceğim İlgilenen Olursa Discord Üzerinden Yazarsa Uzun Uzun Konuşuruz

Discord : Yunusizm#5712

Yakında minecraft sunucu sahiplerine ve açmak isteyenlere hizmet vermek amacıyla kurulacak olan takımımıza geliştiriciler arıyoruz discordum: KollariSwain#2492

Selamlar!
Ben Yunus , Yıllardır Sunucu Açıyorum sunucu geliştiriyorum. Bencil Değilim Ekipteki Kişilerle Çalışmaktan Mutluluk Duyarım (SkyBlock,Survival,Skywars,Bedwars,Faction,Survival,Rush,Bridge,MlgRush) ve bir çok oyunu yapabilirim. Buradan Daha Fazla Bilgi Vermeyeceğim İlgilenen Olursa Discord Üzerinden Yazarsa Uzun Uzun Konuşuruz
discord adresini tekrar atarmısın

Discord adresiniz yanlış galiba, birde daha fazla bilgi vermezseniz insanlar nasıl sizi seçebilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl