Atlas
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 620
- Minecraft
- Atlas
- X
- @AtlasGencer
Discord:
Atlas Gencer#0492
İlk olarak kendimi tanıyım sizlere, Ben Atlas 18 yaşında harita ve doku paketleri geliştiriyorum
aynı zamanda Minecraft adlı oyunda oyunculara yıllarca içerik ürettim, sunucu açmak ekip toplamak alım ve satım
işlemleri buna dahildir.
Piyasaya hakim biriyim bazı insanların aksine olayın içinde olmak yerine inceleyip gözlem yapmayı tercih ediniyorum kendime
bu yüzden sunucular hakkında ki bilgi birikimim gayet yeterli ve fazla olduğunu düşünüyorum.
Atlas neden bize bunları anlatıyorsun ?
A: Yanıtım şu dur sizlere kendim bundan evvel ki zamanlarda sunucu açtım ve uğraştım ama tek başıma çalışmak
ne kadar iyi olsa da her zaman hüsranla sonlanıyordu ve bu durumdan sıkıldım harita geliştirme işine girdim
Hilal Taşkın, Doğan Şahin gibi Youtube camiasın da ki isimlere içeriklerimi gösterdim.
Sadede gelirsek bu forumun amacı gelişe bilecek bir sunucu ile çalışmak ve büyük bir parçası olmak
bu foruma yanıt verecek veya Discord adresimden ulaşacak arkadaşlar önce kendinize sormanızı istediğim
bir şey var ben nitelikli bir birey miyim, Türkçe dilini iyi bir biçimde sergiliyor muyum ,elimden hangi işler geliyor yeteneklerim ne üzerine diye düşünmesini öyle yanıt vermesini rica edeceğim.
İletişim : Atlâs#6730