Sefa.coban65
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 72
- Minecraft
- Sefa_cobann65
Discord:
zibis2
zibis2
The_Sepultura#8776
Sunucuya verdiğiniz ram miktarın artırıp denermisiniz.Merhaba arkadaşlar ben itemsadder kullanıyorum sunucuya girdiğimde kaynak paketleri aktif olurken sunucu kapanıyor nedeni nedir crachs report dosyası dosyalar kısmındadır.
zibis2
Bilgisayar ölcek ama tamamdır deniyorum birazdan.Sunucuya verdiğiniz ram miktarın artırıp denermisiniz.
zibis2
The_Sepultura#8776
İtemsadder eklentisi crack olduğu için sunucu çöküyor. Eklentiyi kaldırın veya orjinal olanın yükleyin.Sorun devam ediyor crachs dosyası
zibis2
Orjinal zaten bayadır kullanıyorum hatta 2021 full kullandım sorun yaşamadım ama eklenti kurunca böyle oldu itemsaddereİtemsadder eklentisi crack olduğu için sunucu çöküyor. Eklentiyi kaldırın veya orjinal olanın yükleyin.
neon#9620
Java sürümünüz yüzünden itemsadder bazı hatalar veriyor, bendede o hatalar oluşmuştu ancak ilk kez java sürümü yüzünden itemadderin crashlediğini duyuyorum. Ayrıca itemsadder sunucunuzu 1.16.3 e yükseltin diye uyarı atıyor onuda bir dikkate alın.Merhaba arkadaşlar ben itemsadder kullanıyorum sunucuya girdiğimde kaynak paketleri aktif olurken sunucu kapanıyor nedeni nedir crachs report dosyası dosyalar kısmındadır.
zibis2
localhostta sunucuSunucu Neden Çöker Bir Oyuncu gelir . Multiverse-Core açıklarından yaralanıp sunucuyu çökertmek isterler Multiverse-Core fixledinizmi acaba
zibis2
Deniyiceğim TeşşekürlerJava sürümünüz yüzünden itemsadder bazı hatalar veriyor, bendede o hatalar oluşmuştu ancak ilk kez java sürümü yüzünden itemadderin crashlediğini duyuyorum. Ayrıca itemsadder sunucunuzu 1.16.3 e yükseltin diye uyarı atıyor onuda bir dikkate alın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!