Sunucu adınız bir anlamı var mı? var ise nedir?

Kronos - Minecraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
47
Minecraft
RussHald

Discord:

russhald

Merhabalar;

Dostlar sunucu adınızın bir anlamı yada bir bulunma hikayesi varmı?
Benim sunucu adım Kronos.

Anlamı İse Şu;

Kronos, Yunan mitolojisinde Uranos ve Gaia'nın oğlu, Titanların lideri ve zamanın yıkıcı gücünü temsil eden en küçük Titan'dır. Babasını tahttan indirip altın çağa hükmetmiş, ancak çocukları tarafından devrileceği kehaneti nedeniyle doğan çocuklarını yutmuştur. Roma'da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olarak bilinir ve hasadın, bereketin tanrısı olarak görülür.

CraftLegas
ve bunu anlamlı olduğu için değil dilde ve akılda kolay kaldığı için kullanıyorum

Her zaman uzaya karşı bir ilgim vardı çocukluğumdan beri yarın bir gün bir iş yaparsam ay ile ilgili bir şey yapmak istiyordum sonucunda bu isimle piyasaya çıktık allah utandırmasın ne diyelim.

Aslında sunucum olmasa bile genel yaptığım bir iş üstüne bir isim belirlemem gerekti.

Warext

Kelimelere ayırınca Warden-War-Extreme birleşimi bir isim düşündük. Bu ismi secmemiz deki temel sebep sunucunun warden temalı ekstrem bir savaşı konu alan mmorpg tarzda bir içeriğe sahip olarak sunulmasıydı. Ayrıca Extreme yazısı ilk sunucum olan ExtremeMC sunucuma bir easteregg olarak eklemek hem benim, hem ortağımın hemde kemik kitlenin hoşuna gitmişti. Bu ismi sadece bir sunucu olarak değil aynı bu sunucunun altında barınan zamanda satıcı takımı, oyuncu topluluğu ismi, geliştirici topluluğu ismi ve daha sonrasında yapacağım tüm içerikler ile ilgili bir proje ismi olarak düşünmüştüm. Sunucuyu maalesef zaman, ilgi, bütçe ve daha çeşitli nedenler ile kapsamını daraltmak zorunda kaldık ve açmamaya karar verdik. Yapmak istediğimiz proje içeriği itibariyle Türkiye içinde tutma ihtimali bir hayli düşüktü. Amacım hiçbir zaman gelir kaynağı olmadı ancak sunucu açmaya başladıktan sonra bile masraflar katlanarak artmaktaydı. 6-7 yıl içinde hiçbir kazanç olmadan yaklaşık 60k lık bir zarar ile bile sunucu açmaya olan tutkum azalmadı ancak emeğinin karşılığını sadece kendini döndürmesi için bile yetmediğin de farklı alanlara yönelmek gerektiğini anlıyorsun.

Benim ismimim, sunucunun yani bu projenin ardındaki gerçek hikaye işte bu...

Sunucumun adı Kozmik Craft kozmik ne kadar büyük olduğumuzu craft ise minecraftı ifade ediyor.

gkyakaya ben bu ismi daha çok ufakken ilk Minecraft yüklediğim zamanlar minecraft bedrockta isim öneriliyordu o sayede aldım ve artık her yerde ismim bu kimse için değerli olmasada benim için aşırı değerli bir isimdir.

Merhabalar;

Dostlar sunucu adınızın bir anlamı yada bir bulunma hikayesi varmı?
Benim sunucu adım Kronos.

Anlamı İse Şu;

Kronos, Yunan mitolojisinde Uranos ve Gaia'nın oğlu, Titanların lideri ve zamanın yıkıcı gücünü temsil eden en küçük Titan'dır. Babasını tahttan indirip altın çağa hükmetmiş, ancak çocukları tarafından devrileceği kehaneti nedeniyle doğan çocuklarını yutmuştur. Roma'da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
olarak bilinir ve hasadın, bereketin tanrısı olarak görülür.
Bizim sunucunun adı MC4Fun, yani kısaca "Minecraft for Fun" anlamına geliyor. İsmi koyarken amacımız basitti: rekabet, stres veya zorunluluk olmadan sadece eğlenmek için oynanan bir sunucu olsun istedik. İsim de tam bunu yansıtıyor zaten.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl