Racfourd
Aaaaacııııııktıııııımmmm!
- Elmaslar
- 410
- Minecraft
- Racfourd
Discord:
racfourdtr
Merhabalar, Geçen sene discord sohbet sunucumda üyelerle minecraft sunucusu açmaya karar verdik.
Hiçbir yerden esinlenmeyerek kendi aramızda konuşup "Blok Dünyası" adını uygun gördük ve sunucu açtık.
Yaklaşık 35-40 gün oynadıktan sonra araya deprem girdi ve bizde sunucuyla ilgilenmeyip kapattık.
Yaklaşık 5-6 aydır açmayı düşündüğüm sunucunun adı da aynı isimle olacaktı.
Dün discord sunucuma zerloxinc isimli arkadaş girip bu sunucu şunun şunun dedi. (oblivate benzeri bir şey yazmıştı tam hatırlamıyorum)
Bende tamam falan diyince aşağılamaya, ezmeye çalıştı. Bende pek umursamadım,
o da dini değerlere sövmeye başladı. Bende direkt banladım, sohbet mesajlarını atamıyorum mesajlar
otomatik silindi. Blok Dünyası'nı kullanmamda herhangi bir sorun olur mu sizce? Bu ay sunucuyu açmayı düşünüyorum.
Açılışa az bir zaman kalmışken "sunucu adımı çaldın" gibi karalayıcı söylemlerle uğraşmak istemiyorum.
Domaininden logosuna kadar her şeyiyle tek tek ilgilendim. Önceden bu ismi kullanan arkadaşa nereden ulaşabilirim?
Sizce sadece "sunucu adını" kullanmam etik olur mu?
İlginiz için teşekkürler, iyi günler dilerim.
(Geçen seneden görseller)
Towny paketi yaptığım dönemden görsel;
Hiçbir yerden esinlenmeyerek kendi aramızda konuşup "Blok Dünyası" adını uygun gördük ve sunucu açtık.
Yaklaşık 35-40 gün oynadıktan sonra araya deprem girdi ve bizde sunucuyla ilgilenmeyip kapattık.
Yaklaşık 5-6 aydır açmayı düşündüğüm sunucunun adı da aynı isimle olacaktı.
Dün discord sunucuma zerloxinc isimli arkadaş girip bu sunucu şunun şunun dedi. (oblivate benzeri bir şey yazmıştı tam hatırlamıyorum)
Bende tamam falan diyince aşağılamaya, ezmeye çalıştı. Bende pek umursamadım,
o da dini değerlere sövmeye başladı. Bende direkt banladım, sohbet mesajlarını atamıyorum mesajlar
otomatik silindi. Blok Dünyası'nı kullanmamda herhangi bir sorun olur mu sizce? Bu ay sunucuyu açmayı düşünüyorum.
Açılışa az bir zaman kalmışken "sunucu adımı çaldın" gibi karalayıcı söylemlerle uğraşmak istemiyorum.
Domaininden logosuna kadar her şeyiyle tek tek ilgilendim. Önceden bu ismi kullanan arkadaşa nereden ulaşabilirim?
Sizce sadece "sunucu adını" kullanmam etik olur mu?
İlginiz için teşekkürler, iyi günler dilerim.
(Geçen seneden görseller)
Towny paketi yaptığım dönemden görsel;