Çözüldü Sunucu Açtım Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prolefdenty1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Batihost.com'dan Sunucu Aldım Şuanlık 5GB Sunucum Plugin Oyundan Anlayan FTP'den Anlayan Yetkili Birilerine İhtiyacım Var Desteklerinizi Bekliyorum Emeklerinizin Karşılığını Alacaksınız

Hem ArenaPvP Hem Skyblock Vb Yapmak İstiyorum Oyunu Yardım Etmek İsteyenler

Discord : prolefdenty1#1425

Yada Bu Konunun Altına Mesaj Yazın Ben Size Ulaşırım.

Dostum eklentileri hazırlamadan sunucu almak ne kadar mantıklı bir iş? 2021 yılındayız kimsenin hayrına yardım yapacağını da sanmıyorum. Hypnos, Inferium gibi takımlara göz atabilirsin, iyi günler.

Dostum eklentileri hazırlamadan sunucu almak ne kadar mantıklı bir iş? 2021 yılındayız kimsenin hayrına yardım yapacağını da sanmıyorum. Hypnos, Inferium gibi takımlara göz atabilirsin, iyi günler.
Ücret İllaki Verilecektir Hayrına Kimseden Birşey İstemedim.

5GB bir sunucunun Arenapvp ve skyblock a yeteceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Batihost.com'dan Sunucu Aldım Şuanlık 5GB Sunucum Plugin Oyundan Anlayan FTP'den Anlayan Yetkili Birilerine İhtiyacım Var Desteklerinizi Bekliyorum Emeklerinizin Karşılığını Alacaksınız

Hem ArenaPvP Hem Skyblock Vb Yapmak İstiyorum Oyunu Yardım Etmek İsteyenler

Discord : prolefdenty1#1425

Yada Bu Konunun Altına Mesaj Yazın Ben Size Ulaşırım.
ReavenTeam ekibi kaliteli 0 dan büyük bir mebla istemeden sana 0 dan kaliteli bir plugin paketi yapabilir. Eğer çok kaliteli bir paket istiyorum diyorsanda ekiplerinde Pluginer bir yazılımcı var onada 0 dan çok düşük fiyata kaliteli eklentiler yazdırıp kullanabilirsin.

ReavenTeam Kurucusu: BlackOPS#5407
Dediğim Yazılımcı: Breakthrough#1006

en güzeli hazır pl paketi alıp editlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl