Çözüldü Sunucu Açmayı Planlıyorum Yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Beyler Skyblock Towny Gelişmiş Survival Yada Süt inekli Survival mı Ne açsam diye düşünüyorum ve bütçe olarak ne kadar ayırmam lazım yıllardır sunucu açıyorum YıldızCraft YıdızSky YıldızNW Vb Hep Bunları açtım Yıllar Boyunca fakat hep 5 10 Oyuncu Çekti Artık iyi bişeyler yapmak istiyorum plugin paketimi satın alayim yoksa kişiselmi yaptırayım ne yapabilirim bana akıl verin ben Yıllar boyunca başaramadığım işleri başarmak istiyorum ve tanıdığınız reklamcılar varmı yt olsun vb

Beyler Skyblock Towny Gelişmiş Survival Yada Süt inekli Survival mı Ne açsam diye düşünüyorum ve bütçe olarak ne kadar ayırmam lazım yıllardır sunucu açıyorum YıldızCraft YıdızSky YıldızNW Vb Hep Bunları açtım Yıllar Boyunca fakat hep 5 10 Oyuncu Çekti Artık iyi bişeyler yapmak istiyorum plugin paketimi satın alayim yoksa kişiselmi yaptırayım ne yapabilirim bana akıl verin ben Yıllar boyunca başaramadığım işleri başarmak istiyorum ve tanıdığınız reklamcılar varmı yt olsun vb
İsterseniz Discord Üzerinden Detaylı Konuşalım. xMadzzy#0523

discord ekelrmisin bişey konuşmak istiyorum

Proomp#9980 eklerseniz neler yapabileceğiniz hakkında bir yol haritası belirleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl