Çözüldü Sunucu Açmayı Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LegendTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.600
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LegendTR

Ziyaretçi
Merhaba
Arkadaşlar sunucu açmayı duşunuyorum
Sorularım arkadaşlar
1.) Sunucum hangi sürüm olmalı ?
2.) AxiTR'den Açsam Sıkıntı Yaşarmıyım (Eskinden Nitradodan açmıştım fiyatı uygun değildi)
3.)Büyük Çaplı sunucu olmasının taraftarı değilim (hangi modda açmalıyım yani faction'mu,pvp,skyblock)
4.)VPS-VDS'ye mi Kursam daha iyi olur yada axitr,batihost gibi sunuculardanmı kurmalıyım
Sorularıma Cevap Verirseniz sevinirim

1-1.8 ve üzeri olmalı
2-Rabisu öneririm axitr de lag mevcut
3-Bungeecord açmanızı tavsiye ederim
4-VDS ye kurarsanız daha avantajlı olur​

• 1- 1.8x Bir Sunucuyu Tavsiye Ederim 1.12 Çıktı Lakin Çoğu Kişi 1.8.8 Oynuyor.
  • 2- Yeni Başladıysanız Ve Düşük Bütçeniz Varsa Rabisu Ve Hanibuyu Öneririm Eğer Paranız Varsa Batihost, Zirvesunucum İşinizi Görür
  • 3- Yeni Başladıysanız SkyBlock , Faction
  • 4- VDS - VPS Serverlar Daha İyidir Ancak Bütceniz Düşük İse FTP Li Serverlarıda Tercih Edebilirsiniz

1.13 geliyor :D 1.8 ne zaman biter acaba :D

• 1- 1.8x Bir Sunucuyu Tavsiye Ederim 1.12 Çıktı Lakin Çoğu Kişi 1.8.8 Oynuyor.
    2- Yeni Başladıysanız Ve Düşük Bütçeniz Varsa Rabisu Ve Hanibuyu Öneririm Eğer Paranız Varsa Batihost, Zirvesunucum İşinizi Görür
    3- Yeni Başladıysanız SkyBlock , Faction
    4- VDS - VPS Serverlar Daha İyidir Ancak Bütceniz Düşük İse FTP Li Serverlarıda Tercih Edebilirsiniz
Hanibu Sınırsız Slot Diyor Ama Sunucun Max Kapasitesi Vardır Eminimki O kaç tanedir

Hanibu Sınırsız Slot Diyor Ama Sunucun Max Kapasitesi Vardır Eminimki O kaç tanedir

Max Kapasitesi Yok İsterseniz 10000 Kişi Yapın Ancak Şöyle Birşey Varki 1 Gb Sunucuya 20 Kişinin Üzeri Girerse Vede Aşırı Plugin Varsa Lag Yapabilir...

1.8 de hemen ölüyorum 1.9 da dayanıyorum ve ya kesiyorum :D o yüzden 1.8 berbat mesela 1.9 da bir blokluk bosluktan aşağılama golem düsüyor 1.8 de 2 blok oluyor buda bir tık daha zorlastiriyor ve 1.9 ve üstünde daha fazla item vb var buda daha çok güzelleştiriyor oyunu ve harita yaparken işe renk katiyor ve bazi pluginler 1.9 üstü daha iyi daha günceş daha yenilikci oldugu icin her zaman tercihim 1.9 acmasidir ayrica batihosttan vds acmani oneririm iyi forumlar :)

Açıkcası batihostu önermem 8gb lik sunucuda tps nin yerde olduğunu kendim gördüm ve sunucuda 20 den az kişi vardı
Rabisuda webpanel 4 gb bir sunucuda 39 kişide lag yoktu tps 18 üzerlerindeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl