Sunucu açmayı düşünüyorum. Ne açayım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.019

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Biliyorum bu hafta çok konu açtım bununla ilgili ama artık ciddi düşünüyorum, emeğim de boşa gitsin istemiyorum. Emin olup, başlayacağım.
Sizce Türkiye'de eksik ve açılınca tutacak sunucu fikri var mı?
Türkiye'de eksik olmasa bile en azından bir 30 oyuncuyu görebileceksem ben yeterli.

Hub demeyin onu karşılayacak sunucuyu alamam.
Towny demeyin açsam bile kimse oynamayacak.

Şimdi gelip burda sana şunu bunu aç demek doğru olmaz bunu senin düşünmen lazım Towny hub falan demez kimse bu arada gelip diyecekleri şey Faction emeksky opsky survival neyi iyi yapıyorsan onu aç oyunculara sevdir oyuncuların seveceğini düşündüğün şekilde aç ne kadar bütçe o kadar oyuncu demek bunuda unutma :)

Ultra opskyblock aç girişte 9999999999999999999999 sünger sp ve 99999999999999999999T Para ver 100 online

Şimdi gelip burda sana şunu bunu aç demek doğru olmaz bunu senin düşünmen lazım Towny hub falan demez kimse bu arada gelip diyecekleri şey Faction emeksky opsky survival neyi iyi yapıyorsan onu aç oyunculara sevdir oyuncuların seveceğini düşündüğün şekilde aç ne kadar bütçe o kadar oyuncu demek bunuda unutma :)
Hocam Creative tek başına hayatta tutmaz dimi? Oylama sistemi felan bile getirsen adalar için yine tutmaz herhalde.

Sunucularının tutulmasındaki etken oyun türü değil kalitedir.

Kalite sunucunun devamlılığını sağlar mesela çok sunucu görüyoruz bir oluyor birden bire 150 200 300 kişiye ulaşıyor bir patlıyor 20 kişiye düşüyor bir daha çıkamıyor hatta 5 kişiyi geçemeyip isim değiştirip tekrar piyasaya girmeye çalışıyorlar şu an bildiğim 1-2 sunucu var böyle yapan oyuncularına sürekli güncel bir oyun sunmalısın hangi bölümü açarsan aç oyuncularını takip edip bakacaksın işte neyden zevk alıyorlar neyi nasıl istiyorlar falan filan Klasik bölüm aç işte Faction,skyblock,survival

Kalite sunucunun devamlılığını sağlar mesela çok sunucu görüyoruz bir oluyor birden bire 150 200 300 kişiye ulaşıyor bir patlıyor 20 kişiye düşüyor bir daha çıkamıyor hatta 5 kişiyi geçemeyip isim değiştirip tekrar piyasaya girmeye çalışıyorlar şu an bildiğim 1-2 sunucu var böyle yapan oyuncularına sürekli güncel bir oyun sunmalısın hangi bölümü açarsan aç oyuncularını takip edip bakacaksın işte neyden zevk alıyorlar neyi nasıl istiyorlar falan filan Klasik bölüm aç işte Faction,skyblock,survival
Parkur sunucusu düşünmüştüm ama ne diyosun? Çok mu zor

Zor gözüküyor

kesinlikle creative o kadar aramama rağmen düzgün bi creative sunucusu bulamadım açarsan gelip oynarım tüm gün

Bu aralar Faction sunucuları eski gibi oynanamaya başladı. Her şey işin özüne döndü. Özgün bir Skyblock sunucusu açmanı öneririm :)

Creative'in değeri pek bilinmiyor, o yüzden açma derim. İnsanlar genellikle Faction ve SkyBlock'a odak gösteriyorlar. Sen hangisinde iyiysen onu açmanı tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl