Çözüldü sunucu açmayı düşünüyorum nasıl yapabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iEldrich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iEldrich

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
iEldrich

Discord:

ieldrich

arkadaşlarımla oynamalık suncuu açmayı planlıyorum normal mc sunucusu gibi nasıl yaparım ne önerirsiniz ?

Öncelikle bir vds sahibi olmak gerekiyor önerebileceğim vds satışı sağlayan firmalar, @nodesty ' den alabilirsin.

Vds sahibi oldukdan sonra ki adım bir domain almalısın. önerebiliceğim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden satın alabilirsin.

Bir veritabanı oluşturmak ve siteyi kurabileceğin Web Hosting gerekli onuda @nodesty üzerinden satın alabilirsin.

Aldığın domainlerin dns ini satın aldığın webhosting' e yönlendirerek siteni oluşturabilirsin.

Site için bir temaya ve index e ihtiyacın var sana LeaderOS Önerebilirim. Tema ve İndex için.

Daha sonrasında aldığın vdsin sayısal ip sini domaine çevirmek için CloudFlare üzerinden dns kısmından sayısal ipyi domaine çevirebilirsin.

( Satın almanı önerdiğim firmaları internetten araştırıp kendinde seçebilirsin. Dediklerimden almak zorunda değilsin. Kullandıklarımı ve memnun kaldıklarımı belirttim. )

Öncelikle bir vds sahibi olmak gerekiyor önerebileceğim vds satışı sağlayan firmalar, @nodesty ' den alabilirsin.

Vds sahibi oldukdan sonra ki adım bir domain almalısın. önerebiliceğim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden satın alabilirsin.

Bir veritabanı oluşturmak ve siteyi kurabileceğin Web Hosting gerekli onuda @nodesty üzerinden satın alabilirsin.

Aldığın domainlerin dns ini satın aldığın webhosting' e yönlendirerek siteni oluşturabilirsin.

Site için bir temaya ve index e ihtiyacın var sana LeaderOS Önerebilirim. Tema ve İndex için.

Daha sonrasında aldığın vdsin sayısal ip sini domaine çevirmek için CloudFlare üzerinden dns kısmından sayısal ipyi domaine çevirebilirsin.

( Satın almanı önerdiğim firmaları internetten araştırıp kendinde seçebilirsin. Dediklerimden almak zorunda değilsin. Kullandıklarımı ve memnun kaldıklarımı belirttim. )
vds almadan nasıl deneyebilirim mesela kendi pc'imde deneyip sonradan vds'e aktarabilir miyim

bide piyasaya çıkarmadan önce baya bi deneyimlemem lazım lag olursa ne yapmam vs. neredeyse 3 4 ay geliştireceğim ilk tecrübem olucak

vds almadan nasıl deneyebilirim mesela kendi pc'imde deneyip sonradan vds'e aktarabilir miyim
Kendi bilgisayarına kurarak deneyebilirsin sunucuna kuracağın eklentileri. Kendine bir paket yaptıktan sonra vds'e aktarabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl