Sunucu açmam lazım, ama bir bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Confimante

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SukunaBabaa

Discord:

kronosthegod1

Merhabalar, ben bir skyblock sunucusu açmak istiyorum. Elbette başarılı olursam farklı türlere de geçiş yaparım. Çok uzun süre skyblock oynadım, ammavelakin daha önce hiç sunucu açmadım. Sadece aternos o bu. Bana bu süreçte ne yapmam gerektiğini, temelleri, bu sunucuyu nasıl acabilecegimi anlatır mısınız?

Merhabalar, ben bir skyblock sunucusu açmak istiyorum. Elbette başarılı olursam farklı türlere de geçiş yaparım. Çok uzun süre skyblock oynadım, ammavelakin daha önce hiç sunucu açmadım. Sadece aternos o bu. Bana bu süreçte ne yapmam gerektiğini, temelleri, bu sunucuyu nasıl acabilecegimi anlatır mısınız?
herkes gibi bu işe config düzenleyerek başlamalısın sıfırdan bir paketi sıfır bilgiyle yapmaya çalışırsan çok kötü yerlere gider olaya altından kalkamazsın. sana tavsiyem hazır paketlere yönel. paket satın aldıktan sonra direk kur çalıştır yapmadan önce eklentileri tanı içerisinde gezin. daha sonra kafanda bir takım bilgi oturuyor zaten. bir eklentinin ne işe yaradığını anladıktan sonrası kolay. her yerde o eklentiye ait ingilizce türkçe kaynaklara ulaşabilirsin. ancak dediğim gibi kendi farkınıda ortaya koyman gerekiyor. yanına az çok bilen birini alırsan hem öğretir sana hemde yardımcı olur.

Forumumuzda yer alan Sıfırdan Sunucu Hazırlıyoruz (TIKLA) bölümünden yardım alabilir/nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar <3

Ben size bu konuda yardımcı olabilirim, benimle konuştuktan sonra işlerin nasıl kolaylaşacağını görebileceksiniz.

dc: devbrius

Bilginiz yoksa neden açmam lazım diyorsunuz önce forumdaki rehberleri okuyup öğrenenin. Not: İngilizce bilgisi yoksa işin zor

Bilmediğiniz bir şeyi kendinize zorunlu kılmanız doğru değil.

Bu forum konusunda neden herkes anadan doğma öğrenmiş gibi takılıyor? dostlar yardımcı olmayacaksanız adamlara cevap vermeyin. ha illa cevap vermek istiyorsanız adam akıllı söylersiniz ben böyle öğrendim sanada bunu tavsiye ediyorum. Size mi kaldı açıp açmaması.

Bilginiz yoksa neden açmam lazım diyorsunuz önce forumdaki rehberleri okuyup öğrenenin. Not: İngilizce bilgisi yoksa işin zor
Forumdakilerin ingilizce seviyesi de b2 c1 değil yani a1 a2 b1 ler çoğunluğu. İngilizceden yana bi problem yaşayacağını sanmıyorum

Bu forum konusunda neden herkes anadan doğma öğrenmiş gibi takılıyor? dostlar yardımcı olmayacaksanız adamlara cevap vermeyin. ha illa cevap vermek istiyorsanız adam akıllı söylersiniz ben böyle öğrendim sanada bunu tavsiye ediyorum. Size mi kaldı açıp açmaması.
Kendisine bir zorunluluk kılmış arkadaş sunucu açmayı bence daha açık bir dille ifade etse herkes yardımcı olur kimse dediğin gibi anasının karnında öğrenmedi yol gösterilir fakat bazı şeylerinde bir adabı vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl