quintessalp
quintessalp
quintessalp
quintessalp

benjamin17
MerhabalarMerhabalar arkadaşlarımla oynayabileceğim bir survival sunucu kurmak istiyorum fakat pek bilgim yok ne yapmalıyım
Eycii
Teşekkürler sizinle dc üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir misinizMerhabalar
Herhangi bir hosting firmasından VDS aldıktan sonra
İlk olarak sunucu yazılımına karar vermeniz gerekir. Önerim paper dır. Ardından forum üstünde veya minecraftın orjinal sitesinde Yayınlanmış olan başlat.bat bulup uygun Java sürümünü yükledikten sonra sunucuyu açabilirsiniz.
Daha sonrasında port açma ile ilgili konuma tıklayarak açılış ile ilgili birkaç bilgiyi daha öğrenebilirsiniz.
İlk rehberime hoşgeldiniz.Birden fazla java kullanımı:
Bu rehberde basit ama yararlı, yeni sunucu açacak kişilere zor gibi gözüken bazı gerekli uygulamaları göstereciğim.
Konuya zamanla yeni başlıklar ekleyeceğim ve mümkün olduğunca güncel tutacağım.
O zaman ilk konumuz ile başlayalım !
Biliyorsunuz ki birçok farklı java sürümü ve birden fazla minecraft sürümü mevcut. Bundan kaynaklı olarak pluginlere ve sunucu sürümünüze uygun doğru java sürümünü yüklemediğinizde birçok sorun ile karşılaşmaktasınız. Bu sorunlar yeni sunucu açacakların başına dert olabilmekte. Bu...
- benjamin17
- grief grief defender java java 16 java 17 port port sorunu saldırı koruması
- Cevaplar: 9
- Forum: Minecraft Sunucu Yönetimi
Server.propaties dosyası üstünde online mode yazan yeri false yapınız bu sayede korsan hesaplar girebilir.
Yardımcı olabilirim mctr yada discord üzerinden iletişime geçebilirsinzi ücretsiz edicem modlar uyarı atmasına gerek yok.Teşekkürler sizinle dc üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir misiniz

benjamin17
Maalesef konu üstünden yardımcı olabilirim.Teşekkürler sizinle dc üzerinden iletişime geçsem yardımcı olabilir misiniz
Eycii
dc üzerinden iletişime geçsek yardımcı olabilir misinizpurpurmc üzerinden istediğin bir sürümü indirip kurabilirsin tabi uygun java sürümünüde indir, başlat.bat için flags.sh kullanabilirsin merak ettiğin başka birşey olursa sorabilirsin buradan
Maalesef konu üstünden yardımcı olabilirim.
| 4 Çekirdek Ryzen 9 5950x 6 GBDDR4 RAM vds alıp paper kurdum fakat oyunda kasma oluyor min3 max 5gb verdim sunucuya |

benjamin17
Oyunda ne gibi bir kasma oluyor ?dc üzerinden iletişime geçsek yardımcı olabilir misiniz
4 Çekirdek
Ryzen 9 5950x
6 GBDDR4 RAM
vds alıp paper kurdum fakat oyunda kasma oluyor min3 max 5gb verdim sunucuya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!