Sol Reklam

Sunucu açmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nakuzzerss

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
885
Yer
Türkiye
Minecraft
Nakuzzerss

Discord:

Beratcan Nikbay#4823

Yayınlarda oynamak için sunucu düşünüyorum ya hazır paket alıp Türkçeleştirip kullanmak yada sıfırdan sunucu kurmak bütçe konusunda aşırı olmadığı sürece sıkıntımız yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirse çok iyi olur teşekkürler.

Yayınlarda oynamak için sunucu düşünüyorum ya hazır paket alıp Türkçeleştirip kullanmak yada sıfırdan sunucu kurmak bütçe konusunda aşırı olmadığı sürece sıkıntımız yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirse çok iyi olur teşekkürler.
hocam dcden iletişime geçermisinz : cossaw1453

hocam discord bakmıyorsunuz.

Böyle bir ekonomik düşüşün içinde hazır paket almak biraz mantıksız geliyor ayrıca sunucunun tutup tutmayacağını hesaba katman gerekiyor ki bu hazır pakete verdiğin fiyatın karşılığını alamamak oluyor. yinede senin kararır senin fikrin.
youtube, farklı forumlarda, sitelerde ücretsiz verilen paketleri mixleyerek güzel bir sunucu ortaya çıkartabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı