Öncelikle kaliteli bir hosting bulmalısın. Örneğin: Batihost, Kodzer vs. Aldıktan sonra IP adresi ftp şifresi falan seçip, FTP adlı dosyayı indirip kullanmalısın. (Kullanımı ile ilgili videolar youtubede mevcut.) Dosyalarını pc klasöründen kopyalayıp sunucunun ftp adresine girip içine atmalısın sonra sunucuna restart atıcaksın ve tamamdır birkaç ayarlaman daha var ama onlarıda yaparsın diye umuyorum.Öncelikle merhaba ben uzun süreden beri hamachili bir sunucuyu gercek bir minecraft sunucusuna cevirmek istiyorum pluginler mapler hersey var sadece nasıl yapıcagımı bilmiyorum 40 - 30 tl param var iyi bir sunucu acmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
1.8 sürümünü kullancam[DOUBLEPOST=1492328352,1492328267][/DOUBLEPOST]Sunucunun Hangi Sürüm Kullandığıda Önemli Şimdi ki Server Sahipleri BungeeCord 1.8-1.9-1.10-1.10.11 Sürümlerini Kullanıyorlar. !
Nerden acmalıyım bole bir sunucuyu arkadaşlar baya saydı en iyisi ve ya en az masraflısı hangisiBana kalırsa direk olarak büyük bütçeli sunucu açma. Küçük bütçeli, küçük kapasiteli bir sunucu aç. Sebebi; daha yeni bir sunucu açıyorsun ama oyuncu sayısı belki az olacak. Böylece paran boşa gidecek. Hem eklentiler (plugin) üzerinde denemelerde yapabilirsin. Eğer büyütmek de istiyorsan oyuncuların özel üyelik ücretleri ile sunucunu büyüt veya gelecek bağışlar ile.
Kendim pek sunucu açmadım. Ama Rabisu ve Kodzer sana iyi olabilir.1.8 sürümünü kullancam[DOUBLEPOST=1492328352,1492328267][/DOUBLEPOST]
Nerden acmalıyım bole bir sunucuyu arkadaşlar baya saydı en iyisi ve ya en az masraflısı hangisi
VDS Almanı Öneririm Fakat Daha Yeni Başlıyorsun 25 Liraya 1 GB Sahip Olabilirsin Slot SINIRSIZ Fakat DEDİCATED Sunucular'a Bak Fakat Ondada Slot Sınırlı. !1.8 sürümünü kullancam[DOUBLEPOST=1492328352,1492328267][/DOUBLEPOST]
Nerden acmalıyım bole bir sunucuyu arkadaşlar baya saydı en iyisi ve ya en az masraflısı hangisi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!