EMEKTAR
Yanlış Anlama Aama Sunucuda Bir Takim Sorunlar Olabilir Şöyle Söyleyeyim 1.8 - 1.12 Arasi Acicaksaniz Pvpsi Falan 1.8 Olur Fakat 1.12 de girip yere 1.12 de olan bir blok koyarsaniz 1.8 sürümlerinde girenler ve 1.9 1.10 olsun girenlerde bug yaratip baska bir şey olarak ve ya siyah olarak gözükebilir bunlari yaşadım tabda tag sorunlari olabilir featherboard calismayabilir görevini yapamayabilir bazi vs sorunlar olur ben söylemek istedim cünkü daha once kurdum bu yüzden size kalmis. iyi forumlar kolay gelsin
1.8 kurmak en iyisi bu halde. Farklı sistemler olacak. Direk ortaya plugin paketini koymayacağım.Normal bir skyblock sunucu açacaksan farklı sistemler getirmelisin diğer türlü tutması zor olur zaten normal skylblock çok oynanan bir zorluk türü değil gördüğüm kadarıyla üzerine düşmen gerekecek.Bu arada 1.8-1.12 arası sürümlerde girenlerde block bugu olabilir çok fazla dikkat etmelisin ya 1.8 kur Yada 1.9 ve üzeri.
Bu benim kendi görüşüm hiç kimse birşey diyemez. Ozaman herkez sırf skyblock'a yönlensin. Belli bir süre sonra oyuncular skyblocktan sıkılıp başka sunuculara yönlencek.Skyblock niye açmasın skyblock serverlar doluyor hep en kötü sunucu bile tutuyor :D ama op yapip adakit vb koyarsan işin zor :) fakat emek yaparsan kolay emek dedigim hardcore degil normal bir sunucu benim tavsiyem bunlar her iki türdede oynamayi severim yani. iyi forumlar
Sezrax#6606
Hocam Bu Devir Lapisli Factiondan Başka Birşey Bilmiyor Skyblock açsın.Bu aralar herkez skyblock açıyor.Skyblock açmanı tavsiye etmiyorum onun yerine başka bir sunucu aç.
Birden Bire Skyblock'a yönlenince oyuncular belli bir süre sonra sıkılıcak. Kendi Kararı Ben Saygı Duyuyorum. Kendi Düşüncemi Ortaya Koydum.Hocam Bu Devir Lapisli Factiondan Başka Birşey Bilmiyor Skyblock açsın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!