Bulundu Sunucu açıyorum pluginer ve builder arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Ben Yusuf Demir Bir Haftaya Kalmadan Kendi Şahsi Serverimi Açmaya Başlayacağım İlk Başta Faction Olarak Başlayacak Serverimde Builder Eksikliği Bulunuyor
Serverimde Kalıcı Olarak Builder Olmak İsteyen Arkadaşlar Cevap Olarak Yorum Atarlarsa Makbule Geçecektir.Benimle Skype Üzerinden İletişime Geçmek İsteyen Arkadaşlar İse Skype Adresim:Yusuf_6308
Aradığım Kriterler:
Yaşını Pek Önemsemem Birinin Lakin Yaşı Ne Kadar Küçük Olursa İşleri O Kadar Fazla Olabiliyor Bir İnsanın Okul Aile Vs. Bu Yüzden 15 Yaş Üstü Genellikle Kabul Etmeye Çalışacağım.Küfür,Hakaret Katiyen Kullanmayan Dürüst Saygılı Ve Yetkililerle İyi Geçinebilen Biri Tamam Her İnsanda İlla Kusur Vardır Lakin Önemli Olan Kusurlarımızı Törpülüyebilmektir.
En Önemliside Bir Builderin Bilmesi Gereken En Önemli Şey Tabikide Komutlar World Edit Ve World Guard Komutlarını Çok İyi Bilen Kişiler Öncelikli Olacaktır.Serverde Eksik Olan Warpları Tamamlıyabilmek Açısından.
Serveri 3 Aylık Bir Süre Zarfı İçerisinde Açık Tutacağım Server Tutulduğu Taktirde Serverin Süresinin Uzatılmasında Mümkünat Olacaktır Başvuranları Sadece Bir Çalışan Olarak Değil Kardeş Arkadaş Olarak Görmeyi İsteyen Biriyim Samimi Olundukça Serverin Her Daim İleri Gidebileceğine İnanlardanım Cevaplarınızı Bekliyorum.

Son düzenleme:
Pluginer'lik için adaylığımı koyuyorum

ad ve soyad: Ertan Sağlam
küfür edermi: Hayir Edenlerdende Hoşlanmaz.
Saygılımıdır?: Evet
Not: Pluginerlik İçin Adaylığımı Koyuyorum Fakat plugin paketini verdikten sonra banlarsan hakkım haram olsun. derim kesinlikle. bazıları çalıyor youtubede izledim.

iyi forumlar...

Not: Pluginerlik İçin Adaylığımı Koyuyorum Fakat plugin paketini verdikten sonra banlarsan hakkım haram olsun. derim kesinlikle. bazıları çalıyor youtubede izledim.

iyi forumlar...
Maalesef Bir Pluginer Buldum Şuan Sadece Builder İhtiyacım Var Herhangi Bir Sıkıntıda İhtiyacımız Dahilinde Sizlere Dönüş Yapılabilir İlginizden Dolayı Teşekkür Ederim.

iyi forumlar...
  • Beni buldu daha iyisini nerde bulucak (ego) yusuf abi selam :D

yapmış olduğun her hangi bir plugin paketi varmı?

yapmış olduğun her hangi bir plugin paketi varmı?
Elimde Plugin Paketi Bulunmuyor.[DOUBLEPOST=1496179535,1496049115][/DOUBLEPOST]Konuyu Güncellemiş Bulunuyorum Pluginer Alımlarımız Şuanlık Durdurulmuştur Builder Alımlarımız Tekrardan Aktifleştirilmiştir Okuyup Cevaplarsanız Çok Makbule Geçecektir Teşekkürler.

Builderlık İçin Adaylığımı Koyuyorum

Ad Soyad: Eren Akçiçek

Küfür:Yok
Not: 5 senedir MC oynuyorum 3.5 sene buildle uğraştım.Komutlarım çok iyi değildir.Ama bu zamana kadar 30 dan fazla serverda baş builder falan oldum.

Builderlık İçin Adaylığımı Koyuyorum

Ad Soyad: Eren Akçiçek
Küfür:Yok
Not: 5 senedir MC oynuyorum 3.5 sene buildle uğraştım.Komutlarım çok iyi değildir.Ama bu zamana kadar 30 dan fazla serverda baş builder falan oldum.
Skypeden Ekle Konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl