Bulundu Sunucu açıp yönetecek aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be... sadece yönetecek adam ariyordum ve olanlara bak.

Evet biraz aceleciyim cunku bu ise yeni girdim ve suanda counter serveri yonetiyorum bu ismi minecrafta tasimak istiyorum.

Bu konu sadece birini bulmak ve beraber birseyler basarmak.
Şöyle açıklayıcı bir mesajla insanlara tanıtmış olsaydınız. Daha iyi olumlu tepki alırdınız, siz kendinizi üst perdeden gösterdiğiniz için size bu şekilde olumsuz tepkiler geldi ki; Haklı tepki hepsi sizin mesajlarınız birbiriyle uyuşmuyor.

Beyler aylık 100 lira verip vds almayı düşünüyorum. Bana paket yapıp sunucuyla hayatsızca ilgilenicek bir arkadaş var mı?
Ek gelire ihtiyacım var sanırım.

Öncelikle sevgili dostum.

- 10 gb RAM
- E5 2697 v2
- 6 Çekirdek

Bu makine ile bırak mc açmayı açsan da tutturamazsın tamam hadi diyelim tuttu bura kadar okeyiz .Peki şimdi misal ben senin teklifini kabul ettim paketi vs de yaptım hadi 1 ayımı da harçadım bana getirisi olmadı o zaman ne olacak ?

E5 işlemcili vds ile böyle bir konu açarsanız kusura bakmayın herkes alaya alır.

Günde bir kaç saat ayırıp sunucu paketi yapabilirsiniz. Uzun sürecektir ama araştırmasını iyi bilen biriyseniz hızlıca bitirebilirsiniz.

Burdan Birinin Çıkıp Güvenip Kabul Ediceğini Sanmıyorum Bennce

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl