Çözüldü Sunucu açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jimenezz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
37
Minecraft
KamberSF
Merhaba arkadaşlar 1 saat önce bir minecraft sunucusu için lobi yapıyordum ve birden bire sunucu kapandı heralde bir hata olmuştur dedim ve tekrar açtığımda şu hatayı aldım.
hata.png

Sunucyu tekrar açtığımda bu sefer bu sefer çok değişik bir hata aldım 2. hatada şu tabi bu hata olmaya bilir pek bir bilgim yok.
hata2png.PNG

Bunda şöyle birşey oluyor "se: bind" yazısı geldikten sonra hiçbir şekilde bir ilerleme bir kapanma olmuyor aynı bu şekilde kalıyor.
aslında bu ilk söylediğim hatayı 1 kere daha almıştım ama 6, 7 hafta sonra kendi kendine düzeldi ama bu 2. hatayı ilk defa görüyorum,
bir bilgisi olan veya bu durumu yaşayıp çözen varsa lütfen cevaplasın şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=aSbbqLki0V0

Bu videoda sorununuzun çözümü belirtilmiş eğer google'a araştırma yapsaydınız bulabilirdiniz fakat direk konuyu açma peşindesiniz lütfen önce araştırın daha sonra sorununuzu çözemediyseniz yardım isteyin ki çöp olmasın.

Not: anlaşılan şu ki port ile ilgili sorun var ve google'a ilk şunu yazdım "minecraft port hatası" araştırmamda gereken beğeniler ve tepkilere göre bu videonun işine yarayacağını düşündüm lütfen araştırmadan konu açma dostum ki forumumuz kirlenmesin değil mi? <3

Jystx Öncelikle lütfen yargısız infaz yapmayalım 1. ben daha önce bu sorunu yaşadığım 2,3 hafta araştırma yaptım ve çözemedim zaten o yüzden konu açmak istedim ve lütfen bir daha konuyu düzgün okuyalım ve sonra cevap verelim bu arada cevap için teşekkürler.

Jystx Öncelikle lütfen yargısız infaz yapmayalım 1. ben daha önce bu sorunu yaşadığım 2,3 hafta araştırma yaptım ve çözemedim zaten o yüzden konu açmak istedim ve lütfen bir daha konuyu düzgün okuyalım ve sonra cevap verelim bu arada cevap için teşekkürler.

Amacım kötü bir şey veya senin araştırma yapmadığını söylemek değil benim o mesajda anlatmak istediğim daha fazla araştırman lazım çünkü bu basit bir sorun olduğu için forumda konu açarsan forum kirlenir bu yüzden amacım birilerini kırmak veya onlara kaba konuşmak değildi sadace bir yardım ettim ve öğüt verdim bu arada rica ederim.

Amacım kötü bir şey veya senin araştırma yapmadığını söylemek değil benim o mesajda anlatmak istediğim daha fazla araştırman lazım çünkü bu basit bir sorun olduğu için forumda konu açarsan forum kirlenir bu yüzden amacım birilerini kırmak veya onlara kaba konuşmak değildi sadace bir yardım ettim ve öğüt verdim bu arada rica ederim.
Farkındaysan 2,3 hafta araştırma yaptım dedim peki senin dediğin ne "daha fazla araştırman lazım" Kusura bakma ama 2,3 hafta araştırma yaptım ve bu hiçde kısa bir süre değil ayrıca MC-TR Minecraft Destek forumudur ve ben bu Destek forumda istediğim gibi konu açabilirim. Ayrıca Kurallar bölünde "Araştırma Yapıp Konu Açın" diye bir şey yazmıyor. Cevapladığın için teşekkürler Konu Çözlümüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl