Çözüldü Sunucu açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Toprak_Eren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
hock18

Discord:

hock18#9961

Sunucu pluginlerimi çıkardığımda çalışıyor fakat geri koyduğumda hata veriyor log dosyası ekte

Ekli dosyalar

Sunucu pluginlerimi çıkardığımda çalışıyor fakat geri koyduğumda hata veriyor log dosyası ekte
öncelikle meraba şimdi ilk diyecegimi yapmanı istiyorum bütün eklentileri silip sunucunun versiyonuna göre eklemeni öneriyorum 1.17 desteklemeyen eklentiler bulunmakta onların versiyonuna bakıp en doğru versiyonunu indirin

bide paperspigot ve düzgün optimizeli başlat kodu kullanın

Başka önerisi olan varmı? Çünkü eklentileri çevirip düzenlemek 3 günümü aldı ciddi vakit kaybına yok açar

Başka önerisi olan varmı? Çünkü eklentileri çevirip düzenlemek 3 günümü aldı ciddi vakit kaybına yok açar
bakın logda çoğu eklenti çalışmamakta sanırım sürümlere bakmadan yüklemişsiniz

Config dosyalarını alıp uygun versiyonu yükledikten sonra içine atsam çalışıt mı?

Eklentilerinizi güncelleyin, ayrıca bazı haritalarınız eski sürümlerde yapılmış sanırım, bozuk olabilirler.

bide size bi önerim var bir eklenti indirirken o eklenti versionu sizin minecraft sürümünüzü destekliyormu diye bakmanızı öneriyorum

Teşekkürler soruna neden olan eklentiyi buldum ve çalışmayan eklentileri güncelleyeceğim

Hocam konu kapanmadan 1.17.1 için çalışan auth me gibi plugin lazım bulamadım önerebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl