Vasiyet
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 12
XBrexorX#2521
Tr konusunda baya problemli şuan piyasa denilebilir açılan sunucuların hepsi birbirine benziyor pek açık bir farkları bulunmuyor 1 2 ay geçtikten sonra sunucu kapanıyor veya adaletsiz yönetim vs. vs. tarzı bir sorun yaşanıyor egoist sunucu sahipleri ile karşılaşılabiliyor benim tavsiyemce bu devirde eğer tr odaklı açacaksanız açmanızı tavsiye etmem. Şuan açanları çoğu açmak için açıyor sadece.Yaklaşık 4 senedir Minecrafttan uzağım ve eskiye özlemle sunucularla ilgilenmeye başladım. BU devirde sunucu açılır mı? Sunucularda oyuncu kalmamış gibi görünüyor, yeni sunucularda ne olduğunu bilmediğim BoxPvP açıyorlar.
AtillaBaki25♔ atillabaki25
bende 2 yıl önce oynar ve ilgilenirdim o zamanlar şuanki kadar fazla sunucu olmasa da her sunucu farklıydı, her sunucunun kendine has özellikleri vardı. şimdi her biri birbirinin kopyası olmuş gibi. farklılık yaratmak istediğin zaman ise sebebi bilinmez birbirinin kopyası olan sunuculardan bile daha aşağılarda kalıyorsun.Yaklaşık 4 senedir Minecrafttan uzağım ve eskiye özlemle sunucularla ilgilenmeye başladım. BU devirde sunucu açılır mı? Sunucularda oyuncu kalmamış gibi görünüyor, yeni sunucularda ne olduğunu bilmediğim BoxPvP açıyorlar.
XBrexorX#2521
Haklısınız hocam örneğin şuan piyasada mevcut olan sabahları 200 300 çeken bir sunucunun sahibi daha yaml dosyasını editlemeyi dahi bilmiyor. Ad vermeyeceğim o arkadaş hatta yaz tatilin de benle iletişime geçmişti bana birkaç iş yaptırmıştı oradan biliyorum kullandığı paketlerde toplama bir şekil örneğin skyblock veldoryanın paketi başka bir oyun modu başka bir takımın paketi vs. Şuan bile bu saatte 100 küsür çekiyor.bende 2 yıl önce oynar ve ilgilenirdim o zamanlar şuanki kadar fazla sunucu olmasa da her sunucu farklıydı, her sunucunun kendine has özellikleri vardı. şimdi her biri birbirinin kopyası olmuş gibi. farklılık yaratmak istediğin zaman ise sebebi bilinmez birbirinin kopyası olan sunuculardan bile daha aşağılarda kalıyorsun.
bende bu aralar bu işe tekrar dönmek istiyorum ama ne yapmalıyım tam bir fikrim yok
öyle öyle, herkes bu işlerin ehli olarak doğmadı, bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama bu kadar da olmaz. aslında bunun sorumlusu son yıllarda değişen oyuncular ama elden gelen bir şey yok son zamanlarda piyasa bu hale gelmiş. benimde açmaya niyetim var ama ne yapsam bilemedim.Haklısınız hocam örneğin şuan piyasada mevcut olan sabahları 200 300 çeken bir sunucunun sahibi daha yaml dosyasını editlemeyi dahi bilmiyor. Ad vermeyeceğim o arkadaş hatta yaz tatilin de benle iletişime geçmişti bana birkaç iş yaptırmıştı oradan biliyorum kullandığı paketlerde toplama bir şekil örneğin skyblock veldoryanın paketi başka bir oyun modu başka bir takımın paketi vs. Şuan bile bu saatte 100 küsür çekiyor.
ufak çaplı bir araştırma yapayım dedim towny üzerinde en az 10-15 sunucuya girdim neredeyse hepsinde aynı arayüz aynı giriş ekranı aynı özellikler aynı taglar ya adamlar towny game'ine chest mantığı koymuş anahtarı 10tlden al aç diye, bir zaman yaptığım işten utandım desem yeridir. sizce bu zamanlarda towny sunucusu açılır mı?Haklısınız hocam örneğin şuan piyasada mevcut olan sabahları 200 300 çeken bir sunucunun sahibi daha yaml dosyasını editlemeyi dahi bilmiyor. Ad vermeyeceğim o arkadaş hatta yaz tatilin de benle iletişime geçmişti bana birkaç iş yaptırmıştı oradan biliyorum kullandığı paketlerde toplama bir şekil örneğin skyblock veldoryanın paketi başka bir oyun modu başka bir takımın paketi vs. Şuan bile bu saatte 100 küsür çekiyor.
XBrexorX#2521
Tam net bişey diyemiyorum açıkçası şuan ki tr de oyuncu kitlesi belli fakat yine de tutturulabilir bence (yaz döneminde)ufak çaplı bir araştırma yapayım dedim towny üzerinde en az 10-15 sunucuya girdim neredeyse hepsinde aynı arayüz aynı giriş ekranı aynı özellikler aynı taglar ya adamlar towny game'ine chest mantığı koymuş anahtarı 10tlden al aç diye, bir zaman yaptığım işten utandım desem yeridir. sizce bu zamanlarda towny sunucusu açılır mı?
taha123321#0508
sergenkt
.Koorx
Ekibe çok ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Ama bütçe ve bilgi gerekliliği var evet.eğer iyi bi ekip iyi bir bütçe yoksa açılmaz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!