Merhaba, sizi hatırlıyorum :) Minecraft sunucuları ortamı biraz değişti. Insanlar artık daha fazla yenilik görmek istiyor. Tek block skyblock, son sürüm survival/skyblock v.b. oyunlar son zamanlarda en çok oynanan oyunlar arasında. Büyük bir sunucu açma hedefiniz varsa biraz paraya kıymanız gerekecek; reklamlar, makine parası v.b..Merhabalar ben arda sanali bırakalı 1.5 yıl oluyor geri dönmeyi düşünüyorum craftrosi diye bir sunucum vardı yaklaşık 1.5 açık durdu belki hatırlıyanlar vardır tekrardan sunucu açmayı düşünüyorum bu zamanda sunucu açılır mı oyuncu kaldı mı neler değişti
İlk oyun modu olarak hangisini açmamı önerirsinizMerhaba, sizi hatırlıyorum :) Minecraft sunucuları ortamı biraz değişti. Insanlar artık daha fazla yenilik görmek istiyor. Tek block skyblock, son sürüm survival/skyblock v.b. oyunlar son zamanlarda en çok oynanan oyunlar arasında. Büyük bir sunucu açma hedefiniz varsa biraz paraya kıymanız gerekecek; reklamlar, makine parası v.b..
Factionİlk oyun modu olarak hangisini açmamı önerirsiniz
Berk#5313
OpSkyblockİlk oyun modu olarak hangisini açmamı önerirsiniz
OP factionİlk oyun modu olarak hangisini açmamı önerirsiniz
Masraf yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten birçok sunucu var eğer ayrıcalıklı olmak istiyorsan da yetkili olabileceğin güzel bir sunucuda oynayabilirsin.Merhabalar ben arda sanali bırakalı 1.5 yıl oluyor geri dönmeyi düşünüyorum craftrosi diye bir sunucum vardı yaklaşık 1.5 açık durdu belki hatırlıyanlar vardır tekrardan sunucu açmayı düşünüyorum bu zamanda sunucu açılır mı oyuncu kaldı mı neler değişti
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!