Sunucu açılır mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 890
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Merhabalar ben arda sanali bırakalı 1.5 yıl oluyor geri dönmeyi düşünüyorum craftrosi diye bir sunucum vardı yaklaşık 1.5 açık durdu belki hatırlıyanlar vardır tekrardan sunucu açmayı düşünüyorum bu zamanda sunucu açılır mı oyuncu kaldı mı neler değişti

Merhabalar ben arda sanali bırakalı 1.5 yıl oluyor geri dönmeyi düşünüyorum craftrosi diye bir sunucum vardı yaklaşık 1.5 açık durdu belki hatırlıyanlar vardır tekrardan sunucu açmayı düşünüyorum bu zamanda sunucu açılır mı oyuncu kaldı mı neler değişti
Merhaba, sizi hatırlıyorum :) Minecraft sunucuları ortamı biraz değişti. Insanlar artık daha fazla yenilik görmek istiyor. Tek block skyblock, son sürüm survival/skyblock v.b. oyunlar son zamanlarda en çok oynanan oyunlar arasında. Büyük bir sunucu açma hedefiniz varsa biraz paraya kıymanız gerekecek; reklamlar, makine parası v.b..

Merhaba, sizi hatırlıyorum :) Minecraft sunucuları ortamı biraz değişti. Insanlar artık daha fazla yenilik görmek istiyor. Tek block skyblock, son sürüm survival/skyblock v.b. oyunlar son zamanlarda en çok oynanan oyunlar arasında. Büyük bir sunucu açma hedefiniz varsa biraz paraya kıymanız gerekecek; reklamlar, makine parası v.b..
İlk oyun modu olarak hangisini açmamı önerirsiniz

Son düzenleme:
Masraf yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten birçok sunucu var eğer ayrıcalıklı olmak istiyorsan da yetkili olabileceğin güzel bir sunucuda oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl