TheEmreAak
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- ThEmreE
Discord:
TheEmre
TheEmre

benjamin17
TheEmre

why_shiro

TheEmre

benjamin17
1. olarak Galiba ItemsAdder ve model engine gibi bazı eklentileriniz sahte, eski sürüm ve içerisinde bir çok hatalar mevcut. Sahte iseler yapabileceğimiz bir şey yok orijinal olarak satın alıp kullanmanızı öneririm. İlk sunucu kapanma sebebi bu olabilir.bu linkteDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TheEmre
TheEmre
kofteciyusuf1881 ile iletişime geçebiliriz müsaitsen1. olarak Galiba itemsadder ve model engine gibi bazı pluginleriniz crack, eski sürüm ve içerisinde bir çok hatalar mevcut. Crack iseler yapabileceğimiz birşey yok orjinal olarak satın alıp kullanmanızı öneririm. İlk sunucu kapanma sebebi bu olabilir.
2. olarak log4j açığı ile ilgili bir mesaj gördüm bununla ilgili olan log4j fixer adında bir plugin olucaktı bunu güncelleyin.
3. Olarak geyser MC ile ilgili bir hata gördüm fakat ne olduğunu çözemedim
4. Olarak TPS değerlerin çok kötü bunun sebebi makinenin pakete göre yetersiz kalması, kullandığınız crack eklentiler ve paketin optimize olmaması sebep olabilir.
5. Olarak map yüklemeleriniz de bir sorun var gibi mapiniz ile ilgili bir sorun olabilmekte.

benjamin17
benjamin17kofteciyusuf1881 ile iletişime geçebiliriz müsaitsen
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!