Çözüldü SUNUCU AÇILDIĞI GİBİ KAPANIYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ATOM77627

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Vixians

Discord:

_thunderbeast2

merhaba bir minecraft sunucumuz var skyblock. ve sunucu açıldığı anda (done!) dediği anda kapanıyor sunucu.
paket: veldorya skyblock 1.16.5 licanse.txt dosyası boş lisans almak istesemde veldoryanın sitesi kapandı.
acil yardım beklyorum teşekkürler

START.BAT DOSYASI:
Kod:
title *
java -Xmx8G -Xms8G -jar purpur.jar nogui

pause

Ekli dosyalar

• log.txt
    log.txt
    139,9 KB · Görüntüleme: 166
Zenexer' of 'Essentials görüyorum silip dener misiniz pluginleri

leaderos-bungee-1.0.4.jar eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
BannerBoard-1.11.19.jar eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
zVoteParty eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
UltimateTimber eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
VeldoryaTeslimat eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
HoloExtension eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
EssentialsDiscordLink eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
SuperiorSkyblock2 eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
JetsMinions eklentisi leak bunu sil
Java sürümünden kaynaklı (16.0.2) ViaVersions çalışmıyor. Java 17 yada üstü bir Java kur
Bazı skriptlerinde hata var
Çoğu eklentin eski sürümde kalmış güncellersen daha iyi olur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Leak kullanma
Paketin içinde Veldorya lisansı ile çalışan eklentiler vardır lisansın olmadan yada o eklentileri silmeden sunucuyu açamazsın

Bir yerden paket satın almanı yada 0'dan kendin paket yapmanı tavsiye ederim.

Bungecorda kurulması gereken leaderos bunge pluginini buraya kurmuşsunuz. Sorunum kaynağı bu olabilir.

Ultimatetimber, essentialsDiscord eklentisi, holo extantions, veldorya teslimat, JetsMinions, SuperiorSkyblock2 ve BannerBoard-1.11.19.jar eklentilerinde hatalar mevcut sorunun kaynağı bu eklentilerde biriside olabilir.

Bungecorda kurulması gereken leaderos bunge pluginini buraya kurmuşsunuz. Sorunum kaynağı bu olabilir.

Ultimatetimber, essentialsDiscord eklentisi, holo extantions, veldorya teslimat, JetsMinions, SuperiorSkyblock2 ve BannerBoard-1.11.19.jar eklentilerinde hatalar mevcut sorunun kaynağı bu eklentilerde biriside olabilir.
leaderos-bungee-1.0.4.jar eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
BannerBoard-1.11.19.jar eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
zVoteParty eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
UltimateTimber eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
VeldoryaTeslimat eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
HoloExtension eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
EssentialsDiscordLink eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
SuperiorSkyblock2 eklentisinde hata var bunu sil yada güncelle
JetsMinions eklentisi leak bunu sil
Java sürümünden kaynaklı (16.0.2) ViaVersions çalışmıyor. Java 17 yada üstü bir Java kur
Bazı skriptlerinde hata var
Çoğu eklentin eski sürümde kalmış güncellersen daha iyi olur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Leak kullanma
Paketin içinde Veldorya lisansı ile çalışan eklentiler vardır lisansın olmadan yada o eklentileri silmeden sunucuyu açamazsın

Bir yerden paket satın almanı yada 0'dan kendin paket yapmanı tavsiye ederim.
deniyorum bi sn

Gene kapandı.

Ekli dosyalar

• log2.txt
    log2.txt
    133,2 KB · Görüntüleme: 4.488
Kod:
15:54:17] [Server thread/INFO]: [ItemsAdder] [m[0;33;1mNo compatible light implementation found. Please install one (based on your server version) to see blocks emitting light: https://a.devs.beer/lightapi-old or https://a.devs.beer/lightapi-new[

Burada itemsadder ile ilgili bir hata buldum

Lightapi pluginini indirip sunucuya kurun ve tekrar deneyin.

gene olmadı. bunu çözmem lazım acill

Ekli dosyalar

• log.txt
    log.txt
    135,4 KB · Görüntüleme: 139
Ultimatetimber
Holoextantions
Zvoteparty

Eklentilerinde halen daha hatalar mevcut.

Eklentilerin hepsini sunucudan çıkartıp teker teker ekleme çıkarıp deneme yanılma yolu ile yapmanız en mantıklısı olur hocam. Ayrıca İtemsadder ın yan eklentilerini yüklediğinizden emin olunuz

İtemsadder'ı silip tekrar başlatır mısın?

İtemsadder'ı silip tekrar başlatır mısın?
Bu Seferde Olmadı ve En Altta Böyle Bir Hata Var Çözemedim:

Kod:
[16:56:08 ERROR]: Nag author: 'Zenexer' of 'Essentials' about the following: This plugin is not properly shutting down its async tasks when it is being shut down. This task may throw errors during the final shutdown logs and might not complete before process dies.

Kod:
[16:56:08 ERROR]: Nag author: 'Zenexer' of 'Essentials' about the following: This plugin is not properly shutting down its async tasks when it is being shut down. This task may throw errors during the final shutdown logs and might not complete before process dies.
Essentialsx ile ilgili sorun var diyor. Essentialsx sürümünüzü güncellemeyi deneyiniz. Olmaz ise bütün pluginleri teker teker sunucuya atıp deneme yanılma yoluyla ilerleyin.

Kod:
Bu mesaj, sunucunun beklenmedik bir şekilde kapanması nedeniyle yayınlanmakta. Veldorya dediğiniz ekip orada bir eklentiyi lisansladığı için sunucunun açılmama durumuyla karşı karşıyasın. Bu eklentiyi deneme yanılma yöntemiyle bulman gerekiyor. Ne yazık ki eklenti yayınlanan günlük dosyasında göremedim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl