Çözüldü Sunucu açıldığı gibi kapanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Redoxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redoxa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Redpax

Discord:

Yok

sunucu açıyorum otomatik kapanır spigot watch hata vs veriyor log dosyası ekte

Ambiguous plugin name `ProtocolLib' for files `plugins/ProtocolLib (1).jar' and `plugins/ProtocolLib.jar' in `plugins'
plugins dosyanızı kontrol edin görünüşe göre 2 adet protocollib var

1= 2adet protocolLib dosyası var
2= java.nio.file.FileSystemException: /home/container/plugins/Essentials/.405605192673769-1578509378upgrades-done.yml.tmp: Invalid argument - Essentials te bir hata var, tam anlamadım ama büyütülecek gibi durmuyor, upgrades ile alakalı.
3= EvenMoreFish hata veriyor, çalışıyormu bilmiyorum ama locale dosyasında hata var galiba.
4= WildStacker geçersiz eşya isimleri kullanılmış.
5= Skript te bilet.sk de bir hata var, zaman ile alakalı.
6= son olarakta sunucuya bayağı bir ağırlık verilmiş gibi, plugin sayısı çok olabilir veya ram az vermişindir

1= 2adet protocolLib dosyası var
2= java.nio.file.FileSystemException: /home/container/plugins/Essentials/.405605192673769-1578509378upgrades-done.yml.tmp: Invalid argument - Essentials te bir hata var, tam anlamadım ama büyütülecek gibi durmuyor, upgrades ile alakalı.
3= EvenMoreFish hata veriyor, çalışıyormu bilmiyorum ama locale dosyasında hata var galiba.
4= WildStacker geçersiz eşya isimleri kullanılmış.
5= Skript te bilet.sk de bir hata var, zaman ile alakalı.
6= son olarakta sunucuya bayağı bir ağırlık verilmiş gibi, plugin sayısı çok olabilir veya ram az vermişindir
sunucunun 4 gb rami var işlemci xenon biraz kötü ondan olabilir Essentials hatası yüzünden sunucu çöküyordu bir ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl