Sunucu açıcak olsanız hangisini seçerdiniz.

Hangi Oyun Modunu Tercih edersiniz

• Survival

• Factions

• Prison

• Tower Deff

• Skyblock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnlyDarkness

Retired Bartender
Emektar
MinePass
Elmaslar
210
Discord İzni
Minecraft
OnlyDarknesss

Discord:

OnlyDarknesss#0932

Merhaba MC-TR halkı herkese iyi günler.

Bır arkadaşım ile geçen gün bir tartışma yaşadık. Sebebi ise Minecraft Türkiye'de e çok hangi sunucunun açılıcağı. Bende Sizlere Sormak İstedim. Yukarıdaki ankete hangi sunucuyu açmak yada o tür oyun modunda oynamaktan zevk alıyorsanız konudan çıkmadan ankete katılırsanız sevinirim

En çok Skyblock ve Survival seviyorum, Factions bana kalırsa eskiden güzeldi artık pek tutacağını sanmıyorum. Survival'da her zaman son sürümden yanayım, Skyblock'da ise sürümü ikinci planda tutuyorum sistemler ve sürükleyiciliğe bakıyorum.

Prison önerimdir fakat Türkiye'de onca Prison açılsa da hepsi ay sonu kapandı. Ne var şu OP sunucularda anlamış değilim.

Yeni oyunlar getirmek, oynanmamış şeyleri birleştirip bir sunucu yapmak oldukça zevklidir ancak bir o kadar da risklidir. Küçük yaşlı oyuncular genellikle asla yeni türlere zorla yönetilmedikleri sürece yönelmezler, eğer ki sunucunda oyuncu görmek istiyorsan maalesef farklı bir oyun türü açmamalısın, kesinlikle hayal kırıklığına uğrarsın.

En çok Skyblock ve Survival seviyorum, Factions bana kalırsa eskiden güzeldi artık pek tutacağını sanmıyorum. Survival'da her zaman son sürümden yanayım, Skyblock'da ise sürümü ikinci planda tutuyorum sistemler ve sürükleyiciliğe bakıyorum.
Direkt olarak bu yoruma katılıyorum.

Ben sunduğun seçenekler açısından en fazla Survivalı seviyorum. Ancak eski versiyon yani 1.8, 1.7 Hayatta Kalma sunucularına karşıyım. Hayatta Kalma sunucuları bence 1.12'den aşşağı olmamalı versiyon olarak. Şunuda eklemek istiyorum. Vâr olan oyun modları yerine farklı bir oyun deneyebilirsin. Örneğin Sky Grid Türkiye'de sadece 1 adet örneği açıldı oda yaklaşık 2 sene önceydi ve reklam yapamadıklarından dolayı tutunamadılar ama çok zevkli bir sunucuydu. Size tavsiyem Sky Grid oyun moduyla survival pluginlerini bir araya getirebilirseniz claim sistemleri vb. çok mükemmel bir ortaya iş çıkar. SkyGrid oyun modu ile ilgili birçok bilgiye de sahibim gerekirse mod ile alakalı destekde de bulunabilirim. Özgün olmanızdan yanayım farklı şeyler deneyin bence.

Türkiyede rpg serverleri az skyblock favorimdir eskiden sevmiyodum factionu seviyodum full

Factions olarak Raid Factions çok daha mantıklı olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl