Çözüldü Sunucu Açarken Hata Alıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berke Topçu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berke Topçu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BerkeTPC

Discord:

BerkeTPC#2302

Merhaba Burda Yeniyim Öncelikle Hepinize Selamlar .

Direk Konuya Gelicem Sunucu Kiralıyacam Ve Önce Kendi Bilgisayarımda Denemek İstedim Youtube Üzerinden Videolarda Baktım Server Vs Forge Kurulumunu Yaptım Bu Arada Modlu Oynayacğız Mod Kısmınada Modları Attım Başlatınca Eklediğim Resimdeki Hatayı Alıyorum Yardım Edebilecek Varmıdır.

Ekli dosyalar

• resim_2023-03-15_022135360.png
    resim_2023-03-15_022135360.png
    101,8 KB · Görüntüleme: 83
İlk olarak, sunucunuzun kullanılan sürümüne bağlı olarak, bazı pluginlerin uyumlu olmayabileceğine dair uyarılar var. Örneğin, "ProtocolSupport" eklentisi ile ilgili uyarılar gördüm. Bu pluginin güncellenmiş bir sürümünü kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bir diğer hata, oyuncuların sunucuya katılmaya çalışırken "Timed out" hatası almalarıdır. Bu genellikle, sunucunun yoğunluğundan veya sunucu yapılandırmasındaki bir sorundan kaynaklanabilir. Örneğin, sunucunuzdaki bellek veya CPU kullanımı yüksek olabilir. Sunucunuzun kaynaklarını artırmayı veya sunucu yapılandırmanızı optimize etmeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca, bazı pluginlerin belirli hataların kaynağı olduğunu da belirtmek isterim. Örneğin, "Skript" eklentisi ile ilgili hatalar görüyorum. Bu pluginde kullanılan skriptlerde hatalar olabilir veya güncel olmayabilir. Pluginlerinizi güncellemenizi ve skriptlerinizi kontrol etmenizi öneririm.

Sonuç olarak, log dosyanızda birkaç farklı hata olduğunu görüyorum ve bunların kaynakları farklı olabilir. En iyi yaklaşım, hataları tek tek ele alarak kaynaklarını ve çözümlerini belirlemektir. Eğer belirli bir hatayı ele almak isterseniz, lütfen bana detaylı bir şekilde bildirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl