Çözüldü Sunucu açarken baslat.bat sıkıntı çıkartıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MericAytas

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Minecraft
MericAytas

Discord:

Mevica#6191

Merhaba arkadaşlar bugün forumdan 4 5 tane ücretsiz plugin pakedi indirdim fakat başlat.bat'ı açtığımda hepsinde aynı problemi yaşıyorum sıkıntı büyük ihtimalle paketler ile ilgili değil bilgisayarım ile ilgili bana yardım edebilecek var mı

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    321,9 KB · Görüntüleme: 71
Ram sıkıntısı olabilir.

başlat.bat'ı değiştirirsen çözülür sanırım, dene sonra çözülmezse latest.log'u at

Kod:
@echo off
TITLE Factions
:start
java -Xms2G -Xmx2G -Dfile.encoding=UTF-8 -Dlog4j.skipJansi=true -jar server.jar -nojline
pause
Bunu dener misin? server.jar kısmına sunucunun jar ismini yaz.

Ram değerinizi ayarlayın , windowsa 1gb bırakın

RAM' den kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum ancak yine de yetersizse arttırın. Ve çözülmezse baslat.bat'ı değiştirin. Üstte atılmış zaten.

Kod:
@echo off
cls
echo Bu komut dosyası çöktükten sonra bile sunucunuzun çalışmaya devam etmesini sağlayacaktır!
title Minecraft
:StartServer
start /wait java -Xmx2548M -jar spigot-1.8.8.jar -o true
echo (%time%) Server closed/crashed... restarting!
goto StartServer
Kod:
Bash:
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:start
echo Sunucu aciliyor...
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar LifeSpigot.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Gunluk temizlik baslatiliyor..
echo Dosyalar siliniyor...
del \plugins\NoCheatPlus\*.log /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.lck /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.log.* /q
del \plugins\AntiAura\logs\*.* /q
del \plugins\AuthMe\authme.log /q
del \plugins\bStats\temp.txt /q
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 5 > nul
goto start
İlk olarak maksimum RAM miktarını değiştirmelisiniz. -Xmx3G kısmını, makinenizin toplam RAM miktarı - 1 veya - 2 olarak ayarlamanızı tavsiye ederim. Eğer değiştirmez iseniz "insufficient memory", "unable to launch jvm" veya "out of memory" tarzı hatalar alabilirsiniz.

İkinci olarak -jar LifeSpigot.jar kısmını değiştirmelisiniz. Buradaki LifeSpigot.jar kısmını sizde artık "spigot.jar" veya "craftbukkit.jar" olabilir, onun ile değiştirmelisiniz. Değiştirmez iseniz "unable to access jarfile LifeSpigot.jar" tarzı bir hata alabilirsiniz.

Sunucu bilgisayarım ile ilgili büyük ihtimalle çünkü paketler başka bilgisayarda çalıştı yine de yardım eden herkese teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl