Forumda tüm paylaşımlar serverbeest ise bende ip Adresinde pc'ye Virus Atma,Bot Atma,pc'yi izlme programını atyım...World dosyasını sunucuma atıp çalıştırmayı denediğimde sunucu çalışmadı
Worlds/Playerdata
Worlds/Player
içindeki playerları silip tekrardan çalıştırmayı denedım başarıyla çalıştı.
Spawnı bulamadım worldde doğdugum yer hammadde spleef gibi diğer warpların olduğu yerde doğdum.
Açıkçası çalıntımı değilmi anlayamadım fakat
eğerki çalıntıysada üyelerimiz kendi yüklediklerinden sorumludur. Bu durumda site müdahele edemez çünkü hertürlü paylaşımın yapılacağı bir forum türüdür.
Ancak sunucu sahibi gelirde şikayet ederse o zaman müdahele edilebilir
Virustotal linkini koyuyorum .
yusufkemal#5290
Hayır. Minecraft ile alakalı her türlü paylaşım serbest içinde virus olmadığı sürecede sıkıntı yok.Forumda tüm paylaşımlar serverbeest ise bende ip Adresinde pc'ye Virus Atma,Bot Atma,pc'yi izlme programını atyım...
winklaar
World dosyasını sunucuma atıp çalıştırmayı denediğimde sunucu çalışmadı
Worlds/Playerdata
Worlds/Player
Spawnı bulamadım worldde doğdugum yer hammadde spleef gibi diğer warpların olduğu yerde doğdum.
eğerki çalıntıysada üyelerimiz kendi yüklediklerinden sorumludur. Bu durumda site müdahele edemez çünkü hertürlü paylaşımın yapılacağı bir forum türüdür.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mabyak228#05555
Dava Düşmüştür İyi Forumlar :DWorld dosyasını sunucuma atıp çalıştırmayı denediğimde sunucu çalışmadı
Worlds/Playerdata
Worlds/Player
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Linki koyarmısın dosya bulunamadı diyo da.Virus total'de yok o_O
Dostum üzgünüm ama yıllardan sonra bende kaybettim dosyayı :(Linki koyarmısın dosya bulunamadı diyo da.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!