SUNSHINE TOWNY'YE HOŞ GELDİNİZ! (SÜRÜM: 1.21.x - 26.2)
Birbirinin kopyası olan, sadece para kasıp claim atmaktan ibaret olan sunuculardan sıkılmadınız mı? Sunshine olarak,
hiçbir mod indirmenize gerek kalmadan (sadece sunucuya girerek) yaşayabileceğiniz en devasa Vanilla+ RPG ve Towny deneyimini yarattık!
Sunucu Bilgileri IP Adresi: play.guldal.me
Sürüm: 26.2 (En güncel sürümün tüm blok ve eşyaları aktif!)
3D Canlı Harita: I[/I]
Oyun Türü: Gelişmiş Towny, Vanilla+ RPG & Keşif
BİZİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN EŞSİZ SİSTEMLER
Tamamen Yenilenmiş Boyutlar (Terralith, Incendium, Stellarity) Klasik Minecraft dünyasını unutun! Mod kurmadan; •
Overworld (Terralith): 100'den fazla yeni biyom, devasa dağlar, derin kanyonlar ve Explorify ile eklenmiş özel harabeler/zindanlar! •
Nether (Incendium): Cehennem baştan yaratıldı! Özel Nether kaleleri, yeni yaratıklar ve destansı Nether manzaraları. •
End (Stellarity): End boyutu artık sadece bomboş bir ada değil. Yepyeni biyomlar, Işığın İmparatoriçesi (Empress of Light) esintileri ve efsanevi ganimetler!
Kuşatma Savaşları (SiegeWar) ve Gelişmiş Towny Kasabanızı kurun ama arkanıza yaslanmayın! SiegeWar sistemi ile diğer kasabalara savaş açabilir, topraklarını kuşatabilir ve krallığınızı kanla büyütebilirsiniz. Barışçıl oynamak isteyenler için de kasaba geliştirme (Town Perks) ağacımız mevcut!
Büyülü Silahlar (Spellbound) ve Güçlendirilmiş Zırh Şablonları (PowerTrims) Sıradan kılıçlar tarihe karışıyor.
Spellbound sistemi ile özel güçleri olan efsanevi silahlar bulabilirsiniz. Ayrıca bulduğunuz
Zırh Şablonları (Trims) artık sadece kozmetik değil; zırhınıza işlediğiniz şablona göre size özel pasif güçler ve yetenekler kazandırır! (PowerTrims)
Yakın Mesafe Sesli Sohbet (VoiceChat) ve Emotecraft Rol yapmayı (RP) sevenler için harika haber! Sunucumuzda
Proximity Voice Chat aktiftir. Kasaba halkınızla madende kazı yaparken sesli konuşabilir,
Emotecraft animasyonları ile karakterinize dans ettirip el sallatabilirsiniz!
AuraSkills (RPG Yetenekleri) ve 20 Aşamalı Unvan Sistemi Eski mcMMO sistemini çöpe attık! Çok daha modern
AuraSkills ile yetenek ağacınızı geliştirin, stat puanları dağıtın. Ayrıca kendi kodladığımız
20 Aşamalı Görev Sistemi ile Acemi'den "Ebedi Efsane" unvanına kadar yükselip Elytra, Gürz (Mace) ve /tfly yetkisi gibi ödüllerin kilidini açın.
Öz (Essence) ve Kadim Tılsım Sistemi (Bize Özel!) Oyun içinde yaratık keserek veya maden kazarak 4 farklı element özü (Toprak, Yaşam, Alev, Hiçlik) toplayın. Bu özlerle "Öz Mağazası"ndan efsanevi eşyalar alabilir veya çantanızda durdukça size ekstra can, güç, hız veren
Kadim Tılsımlar üretebilirsiniz!
True Ending & Destansı Kadim Bosslar Ender Ejderhası savaşı
True Ending ile çok daha zor ve destansı hale getirildi! Ayrıca sunucunun farklı noktalarında, elde ettiğiniz parşömenlerle çağırabileceğiniz 5 farklı devasa Kadim Boss sizi bekliyor.
Tamamen Özelleştirilmiş "Güçlü Trim" (Zırh Şablonu) Ekonomisi Klasik Minecraft'taki sadece kozmetik olan ve kolayca kopyalanabilen Trim (Zırh Şablonu) sistemini tamamen baştan yarattık! •
Dünyadan Silindi: Trimler artık normal zindan sandıklarından çıkmaz ve çalışma masasında kopyalanamaz! •
Gerçek Güç (PowerTrims): Zırhınıza işlediğiniz her farklı Trim, artık size sadece görünüş değil;
Kalıcı Güç, Ateş Direnci, Ekstra Can veya Hız gibi muazzam pasif yetenekler kazandırır. •
Nasıl Elde Edilir?: Bu ultra nadir Trimleri sadece zorlu
Kadim Bossları keserek,
20 Aşamalı Seviye Sisteminde yükselerek veya şansınızı
Kadim Trim Kasası'nda deneyerek elde edebilirsiniz. Zırhınızı şablonlamak artık sunucudaki en büyük prestij ve güç göstergesi!
SUNUCUDAN GÖRSELLER (Bazı görseller boyuttan dolayı eklenememiştir.)
SEN DE EFSANENİ YAZ! Sıradan sunucularda vakit kaybetmek yerine, modlu gibi hissettiren ama hiçbir mod kurmanı gerektirmeyen bu devasa evrende yerini al. Hemen IP adresimizi kopyala ve kasabanı kurmaya başla!
Sunucu IP: play.guldal.me
Rehber (Wiki): rehber.guldal.me
Map: map.guldal.me