XBrexorX#2521
Sunlight eklentisini daha önce kullanmadım fakat dilerseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. Sunlight homes yerine essentials eklentisini kullanmamanızın özel bir sebebi bulunuyor mu?merhaba sunucumda sunlight kullanıyorum ve onun homesini kullanıyorum ancak ranka göre sethome çekme limiti çalışmıyor yardım edebilicek var mı acaba ? ( eğer menülü başka bir rütbeye göre homes plugini varsa önerebilirsiniz )
naexy#1881
merhaba pakette herşey sunlight üzerine essentialsda olmayan çoğu şeyi barındırıyor. essentials eklediğimde bazı pluginleri buga soktu bende yüklemedimSunlight eklentisini daha önce kullanmadım fakat dilerseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. Sunlight homes yerine essentials eklentisini kullanmamanızın özel bir sebebi bulunuyor mu?
XBrexorX#2521
Peki sunlight eklentisinde home limitini nasıl bir şekilde ayarladınız? O kısmı istiyorum sadece diyebilirim. Belki orada bir hata yapmışşınızdır.merhaba pakette herşey sunlight üzerine essentialsda olmayan çoğu şeyi barındırıyor. essentials eklediğimde bazı pluginleri buga soktu bende yüklemedim
naexy#1881
asil: 3 # ((asil yetkisinin lp verirken geçen grup adı))Eklenti dosyalarını kontrol et Creation.Amount_PerRank kısmını doldurman yeter. Rütbe ismi: adet şeklinde girmen gerek.
static {
HOMES_PER_RANK = (new JOption("Creation.Amount_Per_Rank", (cfg, path, def) -> (Map)cfg.getSection(path).stream().collect(Collectors.toMap(String::toLowerCase, ())), () -> Map.of("default", Integer.valueOf(1), "premium", Integer.valueOf(3), "admin", Integer.valueOf(-1)), new String[] { "Amount of possible homes to create for certain permission groups.", "If player has multiple groups, the best value will be used.", "You must have Vault and permissions plugin installed for this feature to work.", "Use -1 for unlimited amount." })).setWriter((cfg, path, map) -> map.forEach(()));
}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!