Çalışmıyor Dediğim Servr Skripti Görmüyor :)Çalışmıyor derken hata mı veriyor ? Hata veriyorsa ss olarak atabilir misiniz ?
Çalışmıyor Dediğim Servr Skripti Görmüyor :)Çalışmıyor derken hata mı veriyor ? Hata veriyorsa ss olarak atabilir misiniz ?
mudlusamoi#5646
/skript reload all komutunu girip deneyin. Eğer gene olmaz ise skript eklentisinin sürümünü değiştirin.Çalışmıyor Dediğim Servr Skripti Görmüyor :)
Nasıl kullanılıyor acaba çözemedimSpigot yazılımcısının paylaştığı bu popüler eklentiye göz at derim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sünger spawneri derken?Skyblock Sunucusu Açıcağım Ama elimde çoğu serverlerde olan sünger spawneri skripti yok ustalardan yardım bekliyorum
ıron golem spawneri gibi ama ıron golem yerine sünger doğuyor blok olarak[DOUBLEPOST=1498576586,1498576275][/DOUBLEPOST]sünger spawneri derken?
Bekliyoruz@furkanzhlp - @SydeFQ - @DjuitieTR Skripter Arkadaşlarımız Size Yardım Edecektir Bekleyiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!