Suncumun İçin Reklam Ypabileceğim Seçenekler Neler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasir YILMAZ

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Yasiri

Discord:

Yasiri

Bana göre TİKTOK ben hiçbir yere reklam vermeden ilk sunucumu +80 tuturduğum zaman Tiktokta video paylaşırdım 30-40 saniye her gün düzenli 1 video atardım Bunun yanında birde youtube de atarsan çok iyi tutar videoları çok mükemmel edit yapmana gerek yok ortalama basit editler daha çok ilgi görüyor

Yayın açabilirsin arkadaşların varsa twitch veya kick üzerinden toplu yayın açabilirsin belki izlemesi zevkli oluyor shorts içerikleri pek doğal hissettirmiyor

Eğer bütçeniz varsa çeşitli youtuber'lara ulaşın; özellikle canlı yayında oynarlarsa cidden iyi oyuncu geliyor. (bu oyuncuların anlık olduğunu unutmayın 30 kişi geliyorsa size 3 kişi kalıcak)

Sosyal medya işlerinden anlıyorsanız kendi kanalınızı oluşturup kendi işinizi döndürmek en iyisi

Her yerden maliyetli reklam verdirtmek parana güvenmek her zaman işine yaramayabilir. Verdireceğin kişinin abonesi 100K bile olsa o kişinin videolarını kafanda analiz etmeli ve burdan kaç oyuncunun sunucuna geleceğini, ve nasıl aktif bir kitle toplayabileceğini ayarlaman gerekir.

Medyadan anlıyorsan, kendi kanalını açıp minecraft ile ilgili 30 40 saniyelik videolar paylaşarak, kısa süre içerisinde 1K aboneli bir kanala sahip olabilirsin.

Minecraft Server List discord sunucularında reklam yapabilirsin,

MC-TR'de ücretsiz konu veya tanıtım olarak reklam yapabilirsin.

Sunucudan kazandığın parayı sunucuyu daha büyütmek için kullanabilirsin.

Sana son mesajımda, Başarılarının devamını diliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl