Sefa.coban65
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 72
- Minecraft
- Sefa_cobann65
Discord:
zibis2
zibis2
Taiizor
Kaç gb ram yer ve linux desteği gelecek mi
Taiizor

cngtate
Taiizor
Düşüşünü izlemek mi istiyorsunuz (:Çok güzel olmuş ellerine sağlık, borsa ile alakalı Wallpaper gelir mi :)
Benim severek kullandığım bir uygulamadır. Windows 10'da gayet stabil çalışıyor.Ekli dosyayı görüntüle 231639
Windows 10 desteği yok mu?

furkqn
Sorunun sebebi nedir o zaman?Benim severek kullandığım bir uygulamadır. Windows 10'da gayet stabil çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 231640
Taiizor
Microsoft Store üzerinden yükleyemiyorsanızSorunun sebebi nedir o zaman?
Ekli dosyayı görüntüle 231641
Edit: Windows u güncellemek gerekiyormuş hallediyorum gençler
Edit: Arkadaşlar 2 3 defa yeniden başlatmama sebep olacak kadar update indirdim
Ekli dosyayı görüntüle 231643
Ekli dosyayı görüntüle 231644
yine aynı
Ekli dosyayı görüntüle 231645
edit: asılı veya kilitlenen uygulamalar sorunu varmış
edit: Microsoft store'yi silip yeniden yükledim. Ancak sorun düzelmedi. Diğer bütün wallpaper uygulamalarını indirebilirken bunu indiremiyorum

furkqn
Tamamdır burdan indirdim oldu teşekkürler :)Microsoft Store üzerinden yükleyemiyorsanızSucrose uygulamasını yükleyebilirsiniz. Hangisini seçeceğinizi bilmiyorsanız lütfen yeşil çerçeve içerisine alınmış indirme bağlantısını kullanın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 231723
Taiizor
Olmasına sevindim. keyifli kullanımlar dilerim.Tamamdır burdan indirdim oldu teşekkürler :)

benjamin17
Hocam kullanmaya başladım gayet güzel bir uygulama olmuş. Fakat Windows logosunun olduğu yerler vs duvar kağıtları ile uyumlu olmuyor pek bunu uyumlu hale getirerek alt kısımda ki o beyaz rengindeki yeri duvar kağıdını temasına göre bir düzenleme getirilebilir bence yeni bir güncelleme olarak. Bu özellik varsa zaten nasıl yapıldığını bana yazarsanız sevinirim ben bulamadım da böyle birşey :D![]()
Sucrose - Wallpaper Engine
Sucrose çok çeşitli etkileşimli temalarla masaüstünüze hayat veren çok yönlü bir duvar kağıdı motorudur.
●Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.●Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.●Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.●Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Taiizor
Sanırım Görev Çubuğu'ndan bahsediyorsunuz. Mâlesef bununla ilgili herhangi bir özelleştirme Sucrose içinde bulunmuyor. Açıkçası bununla ilgili bir geliştirme yapacaktım fakat hâli hazırda kullanılan çok basit uygulamalar var. Aşağıda en iyiden en kötüye doğru listeledim. Kullanmak istiyorsanız bir bakın derim.Hocam kullanmaya başladım gayet güzel bir uygulama olmuş. Fakat Windows logosunun olduğu yerler vs duvar kağıtları ile uyumlu olmuyor pek bunu uyumlu hale getirerek alt kısımda ki o beyaz rengindeki yeri duvar kağıdını temasına göre bir düzenleme getirilebilir bence yeni bir güncelleme olarak. Bu özellik varsa zaten nasıl yapıldığını bana yazarsanız sevinirim ben bulamadım da böyle birşey :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!