Sübliminal Mesajlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaHa!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 756
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaHa!

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
9
Minecraft
haha123

Discord:

haha#0001

Arkadaşlar Youtube'da gezerken şöyle bir video buldum baya ilginç geldi. Sizlerle paylaşmak istedim. Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu abiler reyting kovalıyor xD Diyelim çok gizli bir tarikata, cemiyete üye bizim ülkede en ufak şüphe duyulsa silinir gider göz yaşına bakmazlar. Bu abiler zamanında Kurtlar vadisinde okunan ezana da büyü demişlerdi. Bak en kötüsü olsun hadi diyelim öyle bir gruba üye, iki tane masa başında oturan adam mı çözecek?

İnancından onlara ne ki? 1. videodan bahsediyorum. evet kişi satanist olabilir. satanizm'i çok kötü bir şey gibi izah ediyorlar.

Bazen rastlıyorum da komplo teorileri üreten bir programdan başka bir şey değil, bir dayanakları veya haklı fikirleri yok, sadece izleyicilerin dikkatini çekmek için olayları absürt şekilde lanse ediyorlar.

Sanatçıların da çalışmalarına koydukları gizli işaretler olabilir, bu 1000 yıl öncesinde de bugün de gizem ve merak uyandırmak veya ince fikirlerini sonradan fark edenlerin takdirini bekledikleri için yapılıyor, şahsen ben de geliştirdiğim veya yönettiğim projelerde böyle easter eggler bırakmaktan zevk alıyorum ve bulanların da zevk aldığını biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl