S
sooply
Ziyaretçi
Batuhan Yenidogan#6666
Kendi isteği ile Minecraft platformlarına ara vermek istediğini talep etti. Özel sebeplerini burada yazamam çünkü etik olmaz ancak; kendisine hiçbir yanlış, hiçbir baskılama ve kötülük yapılmadı. Yeni yönetim veya yönetim tarzım kesinlikle bir yetkiliyi baskılamak, birilerine bir şey şartlamak değil. Herkesin huzurlu bir şekilde işini yapmasını istiyorum. Bundan rahatsız olan arkadaşlar oluyor, olacak da. Herkesi memnun edemeyeceğimi yıllardan beri anladım. Ancak çoğunluğu memnun edebilirsem bile bu bana fazlasıyla yetecektir.Aslında memnunum fakat aklımı günlerdir kurcalayan bir şey var, @staffy2dev'in emekliliği; acaba neden ayrıldı @Batuhan Yenidogan?
Hayatımda hiç bir forumda bu kadar esnek bir yetkili kadrosu görmedim. Yol geçen hanı gibi kimin girip çıktığı belli değil. Yanlış anlamayın buna sizde dahilsiniz. Özellikle 2018 2019'dan sonra forumun yönetimi ve yetkilileri gerçekten çok saçma sapan bir hal aldı. Özellikle şu grubun olduğu zamanlar çok eğlenceli ve güzeldi. @SpigoTLab @SydeFQ @Cremranyec78 @smt287 @AeroCS ve ismini unuttuğum bir kaç kişi daha..Kendi isteği ile Minecraft platformlarına ara vermek istediğini talep etti. Özel sebeplerini burada yazamam çünkü etik olmaz ancak; kendisine hiçbir yanlış, hiçbir baskılama ve kötülük yapılmadı. Yeni yönetim veya yönetim tarzım kesinlikle bir yetkiliyi baskılamak, birilerine bir şey şartlamak değil. Herkesin huzurlu bir şekilde işini yapmasını istiyorum. Bundan rahatsız olan arkadaşlar oluyor, olacak da. Herkesi memnun edemeyeceğimi yıllardan beri anladım. Ancak çoğunluğu memnun edebilirsem bile bu bana fazlasıyla yetecektir.
cnsrc
1 Aylık üyenin yetkili alınmasında nasıl bir problem görüyorsunuz tam olarak?Hayır memnun değilim 1 aylık üye, yetkili olarak alınıyor daha önce de demiştim yönetim değişmesi gerekiyor.
Yetkililerin saçma sapan bir hal aldığını söylüyorsunuz fakat şöyle bir durum var ki: Kimse burada sonsuza kadar kalacak diye bir şey yok ve aslında bu güzel bir şey. Sürekli aynı kişilerin kalması demek sürekli aynı fikirlerin de kalması demek. Fakat söylediğiniz kadar değişiklik yapılması da forumu yıpratır o konuda haklısınız.Hayatımda hiç bir forumda bu kadar esnek bir yetkili kadrosu görmedim. Yol geçen hanı gibi kimin girip çıktığı belli değil. Yanlış anlamayın buna sizde dahilsiniz. Özellikle 2018 2019'dan sonra forumun yönetimi ve yetkilileri gerçekten çok saçma sapan bir hal aldı. Özellikle şu grubun olduğu zamanlar çok eğlenceli ve güzeldi. @SpigoTLab @SydeFQ @Cremranyec78 @smt287 @AeroCS ve ismini unuttuğum bir kaç kişi daha..
1 Aylık üyenin yetkili alınmasında nasıl bir problem görüyorsunuz tam olarak?
Yetkililerin saçma sapan bir hal aldığını söylüyorsunuz fakat şöyle bir durum var ki: Kimse burada sonsuza kadar kalacak diye bir şey yok ve aslında bu güzel bir şey. Sürekli aynı kişilerin kalması demek sürekli aynı fikirlerin de kalması demek. Fakat söylediğiniz kadar değişiklik yapılması da forumu yıpratır o konuda haklısınız.
Sürekli aynı kişilerin kalması önemli değil. Elbet değişimler olacaktır ama sürekli gir çık gir çık bir yönetim kadrosu olmamalı. Bahsettiğim yıllarda çok eğlenceliydi forum ve gayet aktifti.1 Aylık üyenin yetkili alınmasında nasıl bir problem görüyorsunuz tam olarak?
Yetkililerin saçma sapan bir hal aldığını söylüyorsunuz fakat şöyle bir durum var ki: Kimse burada sonsuza kadar kalacak diye bir şey yok ve aslında bu güzel bir şey. Sürekli aynı kişilerin kalması demek sürekli aynı fikirlerin de kalması demek. Fakat söylediğiniz kadar değişiklik yapılması da forumu yıpratır o konuda haklısınız.
cnsrc
Tanınmayan biri olmasında bir zarar olduğunu düşünmüyorum zira, ben bu forumda ilk yetkili olduğumda forumda toplasan 10 adet mesajım yoktu fakat gel gör ki zararım olmadı. Zararı olan kişi de zaten kendini belli ediyor ve barındırmıyoruz ekipte. Ben daha önce bu forumdan yaklaşık 3 kere ayrıldım (ikisi problemli biri problemsiz) o ayrıldığımın ikisinde de foruma arkadan sallamadım. Çünkü o sıra problemim forumla değil de yönetimle veya başka bir etmenle oluyordu. Diğer soruna gelirsek: Önerilerin dinlemediğini nerden çıkarıyorsunuz? Bak ufak bir örnek vereyim:Tanınmayan birisi olabilir, foruma zarar verebilir foruma zarar verirse sizin probleminiz, fakat yönetimi kimse beğenmiyor MC-TR'den çoğu kişi yönetim yüzünden forumdan uzaklaştı. Eminim ki sizin yetkiniz alınınca veya istifa edince otomatik MC-TR'ye laf sallayacaksınız diyeceklerim bu kadar. Forumun aktifliği ciddi şekilde çok düştü hala akademi vesaire yapılıyor yönetim kendini düzeltmeli ilk önce kimsenin önerileri dikkate alınmıyor.
cnsrc
Kara Listeden dediğin tarzda hiç bir yasaklama açılması durumu yaşanmadı. Yaşandığını düşündüğün bir şey varsa da o kara listeye girme sebebinin yanlış olduğunu kanıtlayabilmesidir. Dolandırıcı olupta forumda tekrar satış yapmasına izin verdiğimiz birini görebiliyor musun?MC-TR bundan 2020-2021 için bahsediyorum forum çok aktifti ve çok az forum vardı şimdi bakıyorum 15-20 tane forum açılmış hepsi MC-TR'de ki insanlardan oluşuyor, MC-TR daha önceden yapmaması gereken şeyler yaptı. Hala eskiden kara listede mevcut olan kişilerin, yasaklanmalarını kaldırıp foruma üye almaya çalışıyor ama nafile pek bir şey değişmeyecek.
Evet olmuştu vereceğim isimler lütfen tarafsız ve laf atmasınlar gördüklerimi söylüyorum.Kara Listeden dediğin tarzda hiç bir yasaklama açılması durumu yaşanmadı. Yaşandığını düşündüğün bir şey varsa da o kara listeye girme sebebinin yanlış olduğunu kanıtlayabilmesidir. Dolandırıcı olupta forumda tekrar satış yapmasına izin verdiğimiz birini görebiliyor musun?
cnsrc
TheLegend yasağının açıldığı tarihte forumda yetkili değildim yorum yapamayacağım.Evet olmuştu vereceğim isimler lütfen tarafsız ve laf atmasınlar gördüklerimi söylüyorum.
TheLegend, olayında yasaklanıp tekrardan yasaklanması açıldı ve onaylı satıcı rolü vardı tekrar alınmış, bunun hakkında bilgi verilmemişti.
Tema, ise yasaklanıp tekrar açıldı.
Lütfen adil olun tarafsız yönetilsin forum sürekli bir şey kaybediyorsunuz, öneriler hakkında diyeceğim şu öneri yapacak bir şey kalmadı çünkü forumda öneri yapacak kişi yok.
1 Aylık üyenin yetkili alınmasında nasıl bir problem görüyorsunuz tam olarak?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!