Çözüldü StrikePractice nereden alabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neqetria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neqetria

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
neqetria
SpigotMc paypal istiyor başka nereden alabilirim?

Geçen günlerde ben de araştırdım bulamadım. Eklenti sahibi başka yerde satış yapmıyor sanırım. İstersen geliştiricisine yaz. Paypal ile konumunu Azerbaycan yaparak satın alabilirsin. Ben öyle yaptım.

Geçen günlerde ben de araştırdım bulamadım. Eklenti sahibi başka yerde satış yapmıyor sanırım. İstersen geliştiricisine yaz. Paypal ile konumunu Azerbaycan yaparak satın alabilirsin. Ben öyle yaptım.
Paypalı azerbaycan konumu yaparak alabiliyor muyum? Bir de geliştiricinin dcsinde stripe linki var ondan alınıyormuş

VPN'e gerek yok. Ödeme sayfasında alt kısımda konum seçeneği olması lazım. Orayı Azerbaycan olarak ayarlayın ve satın alım yapın.
Bende spigotmc de nasıl pl alıcam diye kös kös oturmuş düşünüyordum. Kaç tane siteye baktım parayla satan bulamamıştım. Seni yaradana kurban.

Telefon numarası isterse ne yapacağız peki ve turk kredi kartı ile alinabiliyor değil mi?
VPN'e gerek yok. Ödeme sayfasında alt kısımda konum seçeneği olması lazım. Orayı Azerbaycan olarak ayarlayın ve satın alım yapın

Şöyle bir bilgilendirme geçeyim, pluginin yapımcısı olan Toppe'nin discord sunucusunda stripe linki var oradan alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl