apcu
Paypalı azerbaycan konumu yaparak alabiliyor muyum? Bir de geliştiricinin dcsinde stripe linki var ondan alınıyormuşGeçen günlerde ben de araştırdım bulamadım. Eklenti sahibi başka yerde satış yapmıyor sanırım. İstersen geliştiricisine yaz. Paypal ile konumunu Azerbaycan yaparak satın alabilirsin. Ben öyle yaptım.

apcu
Evet alabiliyorsun.Paypalı azerbaycan konumu yaparak alabiliyor muyum? Bir de geliştiricinin dcsinde stripe linki var ondan alınıyormuş
Önerdiğiniz vpn var mı?Evet alabiliyorsun.

apcu
VPN'e gerek yok. Ödeme sayfasında alt kısımda konum seçeneği olması lazım. Orayı Azerbaycan olarak ayarlayın ve satın alım yapın.Önerdiğiniz vpn var mı?
Bende spigotmc de nasıl pl alıcam diye kös kös oturmuş düşünüyordum. Kaç tane siteye baktım parayla satan bulamamıştım. Seni yaradana kurban.VPN'e gerek yok. Ödeme sayfasında alt kısımda konum seçeneği olması lazım. Orayı Azerbaycan olarak ayarlayın ve satın alım yapın.
VPN'e gerek yok. Ödeme sayfasında alt kısımda konum seçeneği olması lazım. Orayı Azerbaycan olarak ayarlayın ve satın alım yapın

apcu
Alınıyor.Telefon numarası isterse ne yapacağız peki ve turk kredi kartı ile alinabiliyor değil mi?
telefon numarasi istiyordu bende hocam o yuzden alamamistimAlınıyor.

apcu
Konumu Azerbaycan yapınca sorun çıkmamıştı bizde. Posta kodunu vs. de oranın posta kodunu girmiştik.telefon numarasi istiyordu bende hocam o yuzden alamamistim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!