Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sceaw

Comeback #</>
Elmaslar
278

Discord:

Pâtr#0010

yeni_logo-png.58931

StrikePractice 2
Herkese merhaba forum ailesi. Bugün sizlerle eklenti tanıtımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. StrikePractice 2 adlı eklentiyi bugün sizlere tanıtacağım. Umarım konuyu beğenirsiniz. Fazla uzatmadan konumuza geçelim.

fifty-walrus-enderdragonbattleepicness.jpg

Bir sunucu açmak istiyorsanız ve bu sunucunun oyun türü PVP ise bu konu tam size göre! Bu eklenti, PVP sunucularında olması gereken tüm özellikleri tek başına ekliyor ve sunucunuzun daha hoş ve modern olmasını sağlıyor. Sunucuya bu eklentiyi yüklediğinizde çoğu sistemleri otomatik olarak kurulacaktır. PVP oynayan üyelerimiz bu sistemleri tahmin etmiştir. Dereceli - Derecesiz özelliği hangi eklenti ile yapılıyor diye en az bir kere düşünmüş kişileriz. Bu eklenti ile olduğunu beraber öğrenmiş olduk.

thumb-1920-608638.jpg

Derecesiz oynarken sıkılıp Dereceli oynamak istediniz ve bir baktınız ki girilmiyor? Neden girilmiyor diye düşünebilirsiniz. Derecesiz kısmında belirli sayıda savaşı kazanırsanız Dereceli özelliği aktif hale gelecektir. Bir baktınız ki sunucu tutmamış ancak savaş yapmak istiyorsunuz. Hiç bir oyuncu bulunmuyorsa üzülmenize hiç gerek yok. İşte o zaman, sizlerin yardımına PVP botları koşuyor. Kendi savaş performansınıza göre çok kolay, kolay, normal, zor, çok zor gibi seçeneklere tıklayarak savaşın doruklarına varabilirsiniz. Baktık ki oyuncu var, ne yapacaksınız? Tabii ki sadece botlar ile oynamayacaksınız. UHC ve SG gibi bazı önemli oyun seçenekleri de bu eklenti ile birlikte sizlerin kapısına kadar geliyor. Ayrıca verilen kitleri istediğiniz şekilde düzenleyebilir ve kaldırabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ayrıca çoğu dilleri de destekliyor. /language komutu ile kolayca dilleri değiştirebilirsiniz. Oyuncu listesi de bu eklenti ile birlikte geldiğini söylemeyi unutuyordum. Eğer ki kıyasıya ve hızlı bir mücadele istiyorsanız sizlere önerebileceğim seçenek Combo.

how-to-draw-minecraft-on-graph-paper-elegant-captainsparklez-wikitubia-of-how-to-draw-minecraft-on-graph-paper.jpg

Arenaya girmeden önce hangi arenada savaş yapacağınıza sizler karar verebilirsiniz. Böylece alışkın olduğunuz ve sevdiğiniz bir haritada oynamanın keyfine keyif katabilirsiniz. Harita dediğime aldanmayın sakın! FFA haritalarından bahsediyorum. Büyük ve gelişmiş bir harita değil. Eğer ki iki kişiyseniz arkadaşınıza parti isteği atarak ikili olarak savaşlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte savaşmak diğerlerine göre daha güzel olacak, buna emin olabilirsiniz. Hem arkadaşınızı koruyacak, hem de canınız pahasına savaşacaksınız. Raunt özelliği de mevcut. Eklentinin en sevdiğim kısımlarından biri de bu.

Bu eklentiyi indirmek isteyen arkadaşlarımız elbette olacak. Bu eklentiyi indirmek için satın almanız gerekiyor. Spigotta satış değeri 8.99 Euro civarında. Bu fiyata değer mi diye soracak olursanız sizlere şu cevabı vereceğim. Neden değmesin ki? Bu eklentiyi satın almak için eklenti sayfasına gitmeniz gerekiyor. Altta bulunan yazıya tıklayarak eklenti sayfasına gidebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft-draw-Wallpaper.png

Konumuzun burada sonuna geliyoruz. Diğer konularımda görüşmek üzere!
Hoş ve esen kal sevgili dostum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Öncelikle konuyu güzel bir şekilde okudum. Gerçekten güzel eklentiye benziyor.
PVP Sunucuların son derece yararına dokunacağını düşünüyorum.
PVP sunucu sahipleri bu eklentiyi yüklemeden sunucuyu açmamalarını tavsiye ederim :D

ben sadece sondaki resimle ilgilenyorum :D şaka şaka saglam konu başarılar

Güzel konu olmuş dostum, başarılar.

Videoyla felan kurulumunu oynanışını anlataydın.

pvp sunucuları için bayağı uygun bir plugın ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl