Stratum TexturePack Tanıtımı||En Gerçekçi TexturePack

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Stratum Continuum Graphics'in texturepack projesidir.
2048x e kadar olan doku paketleri mevcuttur fakat 128x den sonrası paralıdır.
Ücretleri ve indirme linkleri:
128X=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

256X=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

256X ve 512X=

256x, 512x, 1024x ve 2048x =

Sitesi:

2048X'e ait bir video (shaderlı)

Buda Vanilla ve Stratum 2040X'in karşılaştırması

Continum Shader için

Son olarak bu texturepack i yapan ve demosunu yayınlayan Continuum Graphics e teşekkürler.

Minecraft, Minecraft olmaktan çıkmış ve farklı bir oyuna dönüşmüş. 2048x'de bunu kaldırabilecek bilgisayar var mıdır ki?

Minecraft, Minecraft olmaktan çıkmış ve farklı bir oyuna dönüşmüş. 2048x'de bunu kaldırabilecek bilgisayar var mıdır ki?
Çok yüksek bir sistem gerektirmiyor fakat çöp pc lerde pc yi yok eder.

Ben buna 25$vermem.

Verenlere geçmiş olsun demek istiyorum buradan, çok kakalamışlar. 25$ Türkiye parasına göre 141.68₺ eşit. Giderim bu parayı daha iyi yerlere harcayabilirim.

Verenlere geçmiş olsun demek istiyorum buradan, çok kakalamışlar. 25$ Türkiye parasına göre 141.68₺ eşit. Giderim bu parayı daha iyi yerlere harcayabilirim.
Genelde bunu alanlar yabancı

Güzel ama 25$ vermeye değmez.

25 tl gibi düşünsenize abi ben veririm 25 tl

kasmayan shader varmı arkdşlar pcm çöp

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl