Bulundu Stokçu sistemi arayış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkMera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkMera

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
BaySancak

Discord:

BaySancak

Sunucuma stokçu sistemi eklemek istiyorum ancak alternatif bir eklenti,
skript var mı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

İstediğim tam olarak şöyle;
Örneğin /stokçu diye market açılacak İron Golem Spawner olacak ve 5 tane stoğu olacak.
Sunucuda ilk alan 5 kişiye bu ürün satılacak 5 tane geri kalanına stok yetersiz denilecek.
Örneğin biz istedikce stok ekleyebileceğiz /stokekle irongolem 5 gibi komutla.

Bunu yapabileceğimiz bir sistem/plugin/skript var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz?
Yoksa nasıl yol izleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Buna benzer bir eklentim mevcut hocam hangi ürüne kaç stok belirlemek isterseniz config üzerinden ayarlayabilirsiniz isterseniz ücretisiz şekilde payşaşabilirim sizin için günlük resetleme sistemi var ama config üzerinden 0 stok çekerseniz 0 olarak kalır.

1777243108815.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıtım Konusu

Buna benzer bir eklentim mevcut hocam hangi ürüne kaç stok belirlemek isterseniz config üzerinden ayarlayabilirsiniz isterseniz ücretisiz şekilde payşaşabilirim sizin için günlük resetleme sistemi var ama config üzerinden 0 stok çekerseniz 0 olarak kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 286281

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıtım Konusu
yazı ve font harika çok hoşuma gitti stil premium bi hava vermiş ancak 25.0M TL yazısı çok kötü yani 25M TL yazsa daha güzel dururmuş.

yazı ve font harika çok hoşuma gitti stil premium bi hava vermiş ancak 25.0M TL yazısı çok kötü yani 25M TL yazsa daha güzel dururmuş.
Config içerisiden istediğiniz gibi düzeltebilirsiniz hocam biz öyle kullanmıştık öyle kalmıştı :)

Ekli dosyayı görüntüle 286281

Tanıtım Konusu
Elinize sağlık çok güzel eklenti tam istediğim gibi teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl