Tanıtım Stockfiy - Stoklu, değişken fiyatlar, borsa yüzdeleri, geniş eklenti desteği CustomShopG & ShopG+ veri aktarma ve itemsadder menüsü! ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eklenti açık kaynak kodlu olmuştur, dileyen istediği şekilde değiştirerek kullanabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mükemmel düşünülmüş özellikle stokları oyuncuların yenilemesi gerçekten mükemmel bayıldım. birde videolarda sohbeti açıp yazı yazmak inanın çok bayıyo onun yerine sistemleri tanıtırken yan tarafta büyük yazılar çıksa hem sohbete yazı yazmanızı beklemeyiz hemde yazıyı okurken bir yandan da görmüş oluruz.

Yorumları okumadım bu soruma uygun biri birşey sordu ise kusura bakmayın

aktif bir ürünün satılma veya alınma durumuna göre bir istatistik çıkartıp buna göre fiyat düzenlemesi yapma şansı bulunuyormu veya bunu anlık kontroller ile belirli kişiler piyasaya el atabiliyormu ?

örn : Karpuz gün içerisinde satımı alımdan fazla olduğu zaman karpuz fiyatının belirli bir oranda düşmesi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl