Tanıtım Stick Fight: The Game - Tanıtım Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Selamlar, ben forum editörü Furkan; ve son zamanlarda popülerliği artan Stick Fight: The Game oyununun inceleme ve tanıtımını bu konuda ele alacağım. Genel bilgisinden ve popülerliğinin artmasından bahsedeceğim. Zaman harcamaya lüzum yok, hızlıca konuya dalalım.

Oyun Hakkında Genel Bilgi
Söz konusu oyun Stick Fight: The Game, Landfall Games tarafından 28 Eylül 2017 tarihinde Steam platformunda piyasaya ilk defa sürülür. Yayınlandığı andan itibaren tartışma konusu olmayan bir oyun. Genelde pek fazla güncellemeye uğramayıp 2021 yılının Nisan ayında Nintendo konsolu için oyun desteklenir hale getirilmiştir. Oyun son 30 gün içerisinde ~420 ortalama oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

1720973912776.png

Oynanış
Oyun, kısa turlar içeren ve 2-4 kişinin oynayabileceği bir dövüş oyunudur. Her kişi oyunun adından anlaşılacağı üzerine bir çöp adam, ve her oyuncunun tek bir amacı vardır: Çevredeki tehlikelerden kaçarak diğer oyuncuları elemek.

Oyunun kontrolleri oldukça basit ve standarttır. WASD tuşları ile hareket edin, sol tık ile saldırın, sağ tık ile saldırıları engelleyin ve F veya B tuşu ile eğer fırlatılabilir bir eşyanız varsa fırlatın.
Oyunda ayrıca özel çevreler ve çevrelere bağlı özellikler bulunur. Bu çevreleri ve özelliklerini aşağıda sırlaladım:

- Buz Çevresi
Adından anlaşılacağı gibi buzlu bir mekana sahip olmakla beraber vurulduğunda kırılıp yere düşen yapılara sahiptir.

- Orman Çevresi
Genelde çalılı mekanlar içerir, bu da oyuncunun kamufle olup siper alması veya diğer oyunculardan gizli bir hamle yapması için faydalıdır.

- Lav Çevresi
Ortaya karışık bir ortamdır; aşağıda yüksekliği değişen bir lav gölü, zincirler ve kırılabilen yapılar içeren bir çevre türüdür.

- Batılı Çevresi
Varillerin bulunduğu, içinden yılan ve patlayıcıların yer alabildiği bir çevredir.

- Çöl Çevresi
Etrafında hareket ettirilebilen kasalar bulunduran bir çevredir.

- Kale Çevresi
Dikenli taş platformlar ve yok edilebilir zincirler içeren bir çevredir.

- Cadı (Cadılar Bayramı) Çevresi
Bu çevre genelde yok olup geri gelen platformlar, ve bazı özelliklere sahip oyun sonu yaratıklarını içerir. Aman ölmeyin ha!

sddefault.jpg

Konunun Sonu
Konunun sonundayız, gerçek bir çöp adam olarak karşına çıkan herkesi elemeyi, ve bunu yaparken de zevk almayı resmi olarak ustalık edindin. İyi oyunlar, ve bol şans dilerim.

Oynanabilir ve Eğlenceli bir oyuna benziyor.

Küçükken buna benzer sadece dövüştüğümüz bir oyun vardı o geldi aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl