Aranıyor [STICK CRAFT] HUB Sunucumuza Yönetim Ekibi Arıyoruz! | Developer - Admin - Mod - Rehber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SKEren0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44

SKEren0101

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SKEren01

Discord:

SKEren01

Merhaba Minecraft-Türkiye Ailesi,

Yeni kurmakta olduğumuz, kaliteli ve özgün bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Stick Craft hub sunucumuz için, disiplinli, sorumluluk sahibi ve sunucumuzu bir adım öteye taşıyacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Sunucumuzun altyapısı özenle hazırlanmakta olup, hedefimiz oyuncularımıza profesyonel bir ortam sunmaktır. Eğer sen de bu projede yer almak ve yönetim kadrosunda görev almak istersen aşağıdaki şartları inceleyebilirsin.

Aranan Pozisyonlar:

Developer: Sunucu içi teknik sorunların çözümü, plugin/skript yönetimi ve yenilikçi geliştirmeler yapabilecek.

Admin/Mod: Oyun içi düzeni sağlayacak, oyuncu şikayetlerini inceleyecek ve sunucu kurallarının uygulanmasını denetleyecek.

Rehber: Oyuncularımıza yardımcı olacak, soruları yanıtlayacak ve topluluk ile sunucu arasındaki bağı güçlendirecek.

Başvuru Şartları:

+16 Yaş sınırı (Olgunluk kriteri).

Discord ve mikrofon kullanımı zorunludur.

Daha önce herhangi bir sunucuda yetkili olarak görev yapmış olmak (referans sunulması tercih sebebidir).

Günlük en az [Örn: 3-4] saat aktiflik.

Saygılı ve çözüm odaklı bir yaklaşım.

Başvuru İçin:
Başvurularınızı Discord sunucumuz üzerinden veya [Varsa Google Form Linki] üzerinden yapabilirsiniz.

Bizimle büyümeye ve kaliteli bir hub sunucusu inşa etmeye hazır mısın? Başvurularını bekliyoruz!

Merhaba discorddan ulaşır mısınız?

Discord: razo_112

Umarım bulursunuz başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl