İstekSteve kafaları ile tab da ve chatte gözükecek tag plugini var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BATTLE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 102

BATTLE

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
BATTLE

Discord:

battle46

Merhabalar. Bir kaç sunucu da dikkatimi iyi bir şekilde çeken bir eklenti gördüm ve onu denemek ve kullanmak istiyorum steve kafası ile tab da ve sohbette tagları güzel gösteren bir eklenti mc-tr de konusunu bir kere gördüm fakat unuttum sizden ricam bu eklentiyi bulmam da bana yardımcı olmanızdır. İyi forumlar. İyi günler.

Örnek bir görsel atarsan daha iyi anlayabiliriz. Tagların yanında olan ikon tarzı diyorsan kaynak paketi ve lpc ile ekleniyor. Daha farklı bir şeyse ona göre bakalım

Panda yazısı itemsadder ve benzeri mantıkla çalışan texture eklemenizi sağlayan eklentiler ile yapılıyor ancak diğerleri de öyle yapılmış gibi duruyor, HeadsChat adlı bir plugin var belki işinize yarar.

Panda yazısı itemsadder ve benzeri mantıkla çalışan texture eklemenizi sağlayan eklentiler ile yapılıyor ancak diğerleri de öyle yapılmış gibi duruyor, HeadsChat adlı bir plugin var belki işinize yarar
Hocam forum da bir kere görmüştüm itemsadder olmadan bu teknik ile yapıyorlardı sanırım.

Hocam forum da bir kere görmüştüm itemsadder olmadan bu teknik ile yapıyorlardı sanırım.
Yani evet şöyle kafa eklemek mümkün duruyor tam olarak konuyu hiç merak etmediğim için ekstra bir bilgim yok. Ancak Panda yazısını yapmak için itemsaddder'e gerçekten muhtaç değilsin sunucuna ait texturepack yapıp onu bağlayabilirsin.

1787660265234.webp

Bu tarz bir şey istiyorsanız eklenti kodlayabilirsiniz.​

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benzer bi konu açılmış ve bu eklenti önerilmişti.

gerçekten de texture pack olmadan texture ekleme özelliği bulunuyor, ayrıca detaylı bir chat kontrol eklentisi. bir göz atabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl