Steamdeki her oyun veya Minecraft için dost gibi uzun sürecek bir arkadaşlık iletişim linkleri aşağıda ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _KING_K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KING_K

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
relixN
X
Nrelix

Discord:

relixN#3076

✨Kendimi kısaca tanıtayım Ben Mert 15 yaşındayım . Gerçekten uzun dostluklar kuracağım bir ekip istediğim için çoğu forumda arayışa konuldum .
İletişim bilgilerim :

Steam :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord : relixN#1594

✨Dolayısıyla Kendime CS:GO ekibi de istiyorum gerçekten çok eğlenceli anlar çıkıyor . Takım için nova veya altı bir takım arıyorum

Şartlarımız :

Online'ı iyi olmalı
Yaş 14+ olmalı
Oyunu en az 400 saat oynamalı
Kısıtlamasız Steam hesabı olması
Discord ve mikrofonunun olması

✨Ayrıca Kendime Minecraft ve genellikle skyblock , PvP için ayrıca bir ekip arıyorum .

Şartlarımız :

✨SkyBlock'u bilmeli
✨PvP'de iyi jitter yapmalı (15 cps yeterli)
✨Yaş13+ olmalı
✨Discord ve mikrofonu bulunmalı

✨Ben 15 yaşındayım . Gerçekten uzun dostluklar kuracağım bir ekip istediğim için çoğu forumda arayışa konuldum .

Steam :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord : relixN#1594

Son düzenleme:
Kendi tercihiniz ama 800 saat biraz fazla değil mi.Biraz zor bulabilirsiniz,bu arada önerim olsun eğer bulamassanız internette bu takım işleri hakkında bir sürü site var.Oralara bakmanızıda öneririm

Kendi tercihiniz ama 800 saat biraz fazla değil mi.Biraz zor bulabilirsiniz,bu arada önerim olsun eğer bulamassanız internette bu takım işleri hakkında bir sürü site var.Oralara bakmanızıda öneririm
CS:GO da zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor :D Ben 3000 saat oynamış biri olarak 800 bana az geldi :D

Yas 15 Her gun aktifim dc ve mikrafon var ama bazi oyunlar 400 saat degil ama cogu oyunu oynarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl