Steamdan Oyun Önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RazerV3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 235

RazerV3

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
umwtt

Discord:

MelihKurt

Aklınızda steamdaki mmorpg veya fps türündeki oyun önerileriniz var mı ?

ücretsiz MMORPG arıyorsan yıllardır oynadığım Neverwinter ı öneririm grind seviyorsan Warframe. Paralı ve grind olarak bilgisayarın iyi mi bilmiyorum ama Online/Offline olarak Monster Hunter Wilds öneririm direkt solo rpg olarak Crimson Desert şu an için iyi duruyor düşük segment pc bile açıyor oyunu.

Güzel oyunmuş takipe aldım öneri için ayrıca teşekkür ederim

Aklınızda steamdaki mmorpg veya fps türündeki oyun önerileriniz var mı ?
Steam çok kullanan birisi değilim açıkçası ancak gerçekçi oyunları bulunmakta fakat satın alacaksanız bence son zamanlarda pek satın almanızı tavsiye etmiyorum özellikle yasaklanma vb. olayları gündemdeyken paranıza yazık olur.

Warframe der susarım tamamen ücretsiz ve çok aşırı kaliteli bir oyun

Beyond: Two Souls oynayabilirsin hikaye oyunu epic gamesden daha ucuza alabilirsin

Steam çok kullanan birisi değilim açıkçası ancak gerçekçi oyunları bulunmakta fakat satın alacaksanız bence son zamanlarda pek satın almanızı tavsiye etmiyorum özellikle yasaklanma vb. olayları gündemdeyken paranıza yazık olur.
Ben yasaklanma olacağını pek düşünmüyorum ek vergi getirilebilir ama yasaklanma boyutu şuanda gündemde bile değil.

koskoca platform nasıl kapatılsın

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl