xtaf_
CS:GO 2 sarar hocam fpsAklınızda steamdaki mmorpg veya fps türündeki oyun önerileriniz var mı ?
ilovemaju
MMORPG Olarak Albion online olabilir çok sarıyorAklınızda steamdaki mmorpg veya fps türündeki oyun önerileriniz var mı ?
MelihKurt
Ruslardan ve hilelerden sıkıldık be hocamCS:GO 2 sarar hocam fps
MelihKurt
Güzel oyuna benziyor göz atacağımMMORPG Olarak Albion online olabilir çok sarıyor
ero.chan
teknodev_mc
Steam çok kullanan birisi değilim açıkçası ancak gerçekçi oyunları bulunmakta fakat satın alacaksanız bence son zamanlarda pek satın almanızı tavsiye etmiyorum özellikle yasaklanma vb. olayları gündemdeyken paranıza yazık olur.Aklınızda steamdaki mmorpg veya fps türündeki oyun önerileriniz var mı ?
westdeklot
ByVoxar
MelihKurt
Ben yasaklanma olacağını pek düşünmüyorum ek vergi getirilebilir ama yasaklanma boyutu şuanda gündemde bile değil.Steam çok kullanan birisi değilim açıkçası ancak gerçekçi oyunları bulunmakta fakat satın alacaksanız bence son zamanlarda pek satın almanızı tavsiye etmiyorum özellikle yasaklanma vb. olayları gündemdeyken paranıza yazık olur.
koskoca platform nasıl kapatılsınSteam çok kullanan birisi değilim açıkçası ancak gerçekçi oyunları bulunmakta fakat satın alacaksanız bence son zamanlarda pek satın almanızı tavsiye etmiyorum özellikle yasaklanma vb. olayları gündemdeyken paranıza yazık olur.
teknodev_mc
Kapatılma değil duyduğuma göre belli bir süre içerisinde temsilci atamazlarsa Türkiye'de erişime engellenecek ya da %50 bant daraltması uygulanacakmış.koskoca platform nasıl kapatılsın
westdeklot
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!