Sol Reklam

Tanıtım Steam Xbox Game Pass'i Kendi Platformuna Getirebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yercekimsiz

sv_gravity 0

Discord:

Libris#7386

Katılım
12 Temmuz 2019
Mesajlar
390
Elmaslar
483
Puanlar
7.305
Valve-Steam-Uzerinden-Xbox-Game-Pass-Fikrine-Olumlu-Bakiyor.jpg

Steam, Xbox Game Pass gibi bir kendi sistemini kendi platformuna getirmek yerine Microsoft ile ortaklaşa çalışıp, EA Play'in Steam'e gelmesi gibi bir planı olması çok olası. Buna benzer bir durum birkaç gün önce Bethasda Launcher'da bulunan oyunların Steam'e gelmesiyle gerçekleşmişti.

Steam'e Xbox Game Pass gelebilir!
Valve'ın başındaki adam olan Gabe Newell'ı tanıyorsunuzdur. Newell, kendisine Steam'in kendi bir Game Pass sistemi olup olmayacağıyla ilgili olan soruya şu şekilde bir cevap vermişti:

" Sıfırdan özel bir abonelik sistemi kurmanın gerekli olduğunu pek sanmıyorum fakat Microsoft, Gamepass kullanıcıları için, Gamepass'i Steam'e getirmek büyük bir adım olabilir ve biz de bu konu üzerinde çalışmaya dünden hazırız. "

Newell'ın dediklerine bakılırsa, belli ki Steam'in kendi Game Pass'ini oluşturma ve platforma koyma gibi bir amacı mevcut değil fakat Microsoft bir adım atacak olursa Newell şüphesiz olumlu bir yanıt verecektir. Böylece Xbox Game Pass'i Steam üzerinden alıp, oyunları kütüphanemize ekleyebileceğiz. Bu da demek oluyor ki Xbox uygulamalarının kullanımının azalması ve Steam kullanıcılarının artması demek oluyor. Tabii ki bunlarla beraber akıllara birkaç soru da gelmiyor değil, örneğin; oyuncuların Xbox uygulamaları üzerindeki kayıt verileri Steam'e aktarılacak mı, bütün Game Pass oyunları da aynı şekilde Steam üzerinde olacak mı, gibisinden sorular.

steam-xbox-game-pass.jpg


Sizin düşünceleriniz nelerdir, sizce Steam'e Game Pass'in gelecek olması Microsoft'u iyi yönden mi yoksa kötü yönden mi etkiler? Ya da daha hala gizemini koruyan soru, Microsoft'un Steam ile uzlaşma adımını atıp atmayacağı. Ayrıca belki Game Pass'in fiyatı, Steam'in bölgesel fiyatlandırma politikasıyla bir tık daha düşebilir. Bunlar oyuncuları meraklandıran ve heyecanlandıran sorular. Umarız ki Microsoft bir adım atıp, Steam ile anlaşma yapar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı