Zwerg
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 32
- Minecraft
- Zwerg
Discord:
onurbeyx
onurbeyx
onurbeyx
Zombi hayatta kalma oyunları çok hoşuma gider, Project Zomboid gibi detaylı olanlar özellikle. Garry's Mod gibi RP kültürü olan oyunlarıda severim. 3D oyunları seviyorum, 2D olanları pek oynamam. Mümkünse Co-Op oynuyorum fakat arkadaş ortamını aratmayacak bir oyunsa single olabilir. Korku oyunlarınıda severim.Ne tür oyunlar oynamayı seversin?
Zombi hayatta kalma içinZombi hayatta kalma oyunları çok hoşuma gider, Project Zomboid gibi detaylı olanlar özellikle. Garry's Mod gibi RP kültürü olan oyunlarıda severim. 3D oyunları seviyorum, 2D olanları pek oynamam. Mümkünse Co-Op oynuyorum fakat arkadaş ortamını aratmayacak bir oyunsa single olabilir. Korku oyunlarınıda severim.
onurbeyx
7.11$ var...Zombi hayatta kalma içinönerebilirim. (11$)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
onurbeyx
rimworld almanı şiddetle tavsiye ederim modlarla birlikte devasa içerik oluyo tabi fiyatını bilmiyorum ama seni baya bi tatmin eder.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!