Sol Reklam
Sağ Reklam

Haber Steam Kış İndirimi Başlıyor! - Yılın İndirimi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1576767917805.png


Steam Kış İndirimleri Başlıyor
Beklenen Kış İndirimi Bugün Başlıyor!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere birçok oyunun satıldığı ve dünyaca devleşmiş olan Steam adlı markanın Kış İndirimleri hakkında konuşacağız. Hepimizin ortak fikri Steam'in büyük bir firma olduğu hakkındadır. Birçok oyunun satıldığı, sahibi Valve'nin birçok oyun çıkardığı bu şirket, oyuncuların oyunları kolay yoldan almasını sağlıyor. Bu kolaylıkların yanında indirimlerde yapan Steam ve Valve, mevsim değişimlerinde büyük indirimler ortaya koyuyor. Oyuncular ve oyun düşkünleri tarafından beğenilen bu indirimlerden genel olarak yararlanıyor. Büyük fiyatta ki oyunların neredeyse bedava hale gelmesi hiç tuhaf olmayan görüntüler arasında. O zaman konunun detaylarına inme vakti geldi!

1576768822335.png


Steam Kış İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?
O kadar övdüğümüz bu büyük indirimlerin başlamasına günler, hatta saatler kaldı. Geçtiğimiz yıl 20 Aralık 2018 tarihinde başlamış, 3 Ocak 2019 tarihinde bitmişti. Bu yıl bir gün erkene alan Steam Yönetimi, indirimleri 19 Aralık 2019 günü saat 21.00'da başlatmaya karar verdi. Yaklaşık 1 ay boyunca devam edecek indirimler 2 Ocak 2020 tarihinde bitecektir. Birçok oyunun indirime girdiği bu indirimleri kaçırmak istemiyorsanız, buraya tıklayın ve paralarınızı yatırmaya başlayın! Yüzlerce oyunun fiyatlarını aşağı çekeceği, yeni oyunların duyurulacağı bu indirimde, herkesin yüzü gülecektir. Şu anlık hangi oyunların ne kadar fiyat düşüreceği bilinmese bile tahmin edilebiliyor. Her mevsim geçişinde indirimler yapan Steam, kış indirimlerini de eksik etmedi.

1576771788793.png


Steam'in Tarihçesi ve Ufak Bilgiler
Her konumda değindiğim gibi bu seferde tarihçe bölümüne bakacağız. Bunların dışında ise nasıl para yüklenir, Steam neden indirimler yapıyor gibi ufak konulara bakacağız. O zaman tarihçe bölümünden başlayalım! Gabe Newell ve Mike Harrington 1996 yılında çalıştıkları yerden ayrılarak Valve Software adlı şirketi kurdu ve meşhur Half-Life oyunu için çalışmaları başladı. Gün geçtikçe gelişen şirket 2003 yılında adını Valve Corporation olarak değiştirdi ve gelişmeye devam ettiler. Bunların üzerine 2002 yılında GDC 2002 adlı fuarda tanıtılan Steam, büyük ilgi gördü ve 12 Eylül 2003'de kuruldu. Şu ana kadar 2 milyardan fazla oyun satışı yapan Steam, oyuncuları ve oyun şirketlerine yardım etmeye devam ediyor! Şimdi ufak bilgiler bölümüne gelelim. İlk olarak nasıl para yükleyeceğiniz adlı soruya bakalım. Para yükleyerek oyunlar almak için hesabınızı oluşturup, profilinizin altındaki 0,00 TL yazan butona tıklayın. Tabii illa ki 0,00 TL yazacak değil, o sizin hesabınızda bulunan para miktarıdır ve para yüklediğiniz zaman artacaktır. Açılacak sayfada ufak bir yazı ile "Cüzdanınıza para yükleyin" adlı bir buton görülecektir. Ona tıklayın ve yüklemek istediğiniz para miktarını seçin. Şimdi sıra diğer konumuz olan indirimlerin amacı nedir? İndirimlerin pek bir amacı yoktur fakat bana göre Steam üstüne güven alarak satışlarını arttırmaya çalışıyor. Tabii bu görüş değişebilir.

1576775343690.png


Steam İndirimlerine Saatler Kaldı!
Steam'in her mevsim yaptığı ve oyunlar tarafından sevgiyle karşılanan bu indirimler, bu kış ayında da boy gösteriyor! Geçtiğimiz yıl yapılan Kış İndirimlerinde yeni satış rekorları kırılmıştı, bakalım şimdi neler olacak? Birçok oyunun indirime gireceği, %90 indirim rakamlarını bulacağı Steam, oyuncuların en çok tercih ettiği siteler arasına girecek gibi duruyor. Şimdiden paralarını ve oyunlarını hazırlayan kişiler, Türkiye saati ile 21.00'de indirimlerin başlamasını bekliyor. İndirimler bitene kadar birçok oyunun indirimde olacağı Kış İndirimlerinde, bazı oyunlar şimdiden listeye alındı. Steam'in her mevsim yaptığı indirimlerden biri olan Kış İndirimleri, hem yeni yıl için bir hazırlık, hem de mükemmel oyunlar alabileceğiniz bir indirim.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Geçtiğimiz haftalarda olan kara cuma yüzünden artık indirimlerden soğur oldum fakat işin aslına bakmak gerekirse indirim dediğin budur.
 

Farid

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

FaridJaffa#4919

Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
35
Elmaslar
6
Puanlar
0
Yaş
23
Minecraft
FaridJaffa
guzel fikirler var yaraticilik fikri guzelmis begendim bu arada
 

Delterious

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

Veldora#8641

Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
93
Elmaslar
41
Puanlar
945
Yaş
15
Minecraft
xLeStorm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı