U
Unknownloce
Ziyaretçi
Birisi sizin telefon numarınızı kullanarak işlem yapmaya çalışmış lakin başarılı olamamış. Yani bir sıkıntı olmaz. İyi günler...Merhaba Bir Konuda Danışmak İstiyorum Bugün 20:36 da Birşey Gözüküyor Fakat Ben Böyle Birşey Yapmadım Daha Detaylı Nasıl Anlayabilirim ? Lütfen Yardımcı Olun (Diğer Mesajlar Gözükmesin Diye Bilerek Kapattım.)
İNG Bankan Böyle Bir Mesaj Geldi ;
Ekli dosyayı görüntüle 17493
Ben Hiçbir Zaman Telefonla Birşey Yapmam Bazen Oyunlara Veya Güvenilir Sitelere İninal Veya Teb Kartım İle Para Yatırırım İninal ING Ye Bağlı Olduğundan Bu Konuyu Nasıl Detaylı Anlayabilirim ?Birisi sizin telefon numarınızı kullanarak işlem yapmaya çalışmış lakin başarılı olamamış. Yani bir sıkıntı olmaz. İyi günler...
Siz birşey yapmadınız zaten başkası sizin telefon numarınızı rastgele yazarak birşey satın almaya çalışmış lakin işlemin gerçekleşmesi için size gelen işlem kodunu öğrenebilmesi gerek. Kodu öğrenemediği sürece birşey olmaz lakin gelen kodu öğrenirse işlemi gerçekleştirebilir.Ben Hiçbir Zaman Telefonla Birşey Yapmam Bazen Oyunlara Veya Güvenilir Sitelere İninal Veya Teb Kartım İle Para Yatırırım İninal ING Ye Bağlı Olduğundan Bu Konuyu Nasıl Detaylı Anlayabilirim ?
Teşekkür Ederim Kafayı Yemek Üzereydim :)Siz birşey yapmadınız zaten başkası sizin telefon numarınızı rastgele yazarak birşey satın almaya çalışmış lakin işlemin gerçekleşmesi için size gelen işlem kodunu öğrenebilmesi gerek. Kodu öğrenemediği sürece birşey olmaz lakin gelen kodu öğrenirse işlemi gerçekleştirebilir.
Önemli değil, iyi günler...Teşekkür Ederim Kafayı Yemek Üzereydim :)
@Rutherford Konu Kilit.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!